ADVERTISEMENT
Life

Andra, declarații emoționante despre propria mamă: ”Este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ”

Autor: Alexa Serdan | 05.05.2021 | 19:30
Andra, declarații emoționante despre propria mamă: ”Este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ”
Andra, declarații emoționante despre propria mamă: ”Este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ”. Sursa foto: Facebook.com

Andra face declarații emoționate despre propria mamă, Elena Mihai. Cunoscuta cântăreață are numai cuvinte de laudă la adresa celei care a adus-o pe lume și care a sacrificat multe ca ea să ajungă pe scena muzicală. 

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă se aseamănă foarte mult cu părintele ei, despre care spune că este extrem de emotivă. Vedeta a povestit un episod în care femeia a trecut prin momente tensionate după ce a văzut-o în cadrul unui eveniment important.

Cântăreața are o familie foarte unită, motiv pentru care consideră că mama sa este cea mai importantă ființă. Andra înțelege abia acum ce înseamnă să fie mamă și de ce se îngrijora figura maternă în perioada în care ea era o adolescentă.

Andra, cuvinte de laudă despre mama sa. Vorbește cu emoție despre ea

„Ea fiind atât de emotivă, știu că i s-a spart o venă la ochi, de tensiunea pe care a trăit-o văzându-mă pe mine așa și mi-am dat seama că nu este pentru ea. Mama este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. 

ADVERTISEMENT

Nu pot să cânt nicio piesă despre mama. Ea este omul, știi spuneai tu că suntem uniți și că ne iubim, mama este omul care ne-a adunat.

Cred că un astfel de interviu îi bucură pe fanii mei, mai ales pe mama, care m-a sunat mai devreme. Trebuie anunțată că sunt în interviu, că altfel insistă și mă tot sună.

Se panichează și se întreabă ce s-a întâmplat cu Andra, deși și eu sunt mamă la rândul meu. Am 34 de ani și înțeleg abia acum ce înseamnă să fii mamă.

ADVERTISEMENT

Mama e îngrijorată și acum să-mi fie bine, grija ei încă din copilărie este să fiu mâncată, să nu mă îmbolnăvesc. Bine, ea știa că eu sunt mereu cu tata, eram în permanență cu unul dintre părinți, a mărturisit Andra în urmă cu puțin timp, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Îndrăgita cântăreață este foarte apropiată de mama sa, Elena Mihai, alături de care postează frecvent imagini la diferite evenimente. Frumoasa brunetă îi transmite adesea mesaje emoționate, mărturisind că nu a uitat nicio secundă de unde a plecat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT