Life

Andra dă detalii din culisele Românii au talent 2022. Ce spune despre Bobonete şi Dragoş Bucur

Andra a dat detalii din culisele Românii au talent 2022. Jurata de la Pro TV a vorbit și despre noii colegi de la masa juriului, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.
11.02.2022 | 12:02
Andra da detalii din culisele Romanii au talent 2022 Ce spune despre Bobonete si Dragos Bucur
Andra, detalii din culisele sezonului 12 Românii au talent. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra a oferit detalii din culisele Românii au talent, sezonul 12. Soția lui Cătălin Măruță a vorbit despre noii ei colegi de la masa juriului, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Jurata de la Pro TV a povestit cum este atmosfera la filmările emisiunii.

Andra, detalii din culisele sezonului 12 Românii au talent

Andra i-a caracterizat pe Mihai Bobonete și pe Dragoș Bucur, noii jurați de la Românii au talent. Artista are numai lucruri bune de spus despre colegii ei, pe care îi cunoștea de dinainte.

ADVERTISEMENT

Soția lui Cătălin Măruță este foarte încântată că cei doi actori s-au alăturat echipei, mai ales că toți se distrează la filmări și este o atmosferă relaxată.

Solista este de părere că cei doi vor aduce “un aer proaspăt” formatului în sezonul 12.

“Îi cunoșteam deja pe Dragoș și pe Mihai, sunt foarte bucuroasă că ni s-au alăturat. Dragoș este un om foarte cald și luminos, iar Mihai este, evident, amuzant și plin de viață, așa cum publicul îi cunoaște deja din proiectele de succes care le-au adus notorietate.

ADVERTISEMENT

Cred că vor aduce un aer proaspăt formatului în acest sezon cu personalitățile și cu perspectivele lor.”, a declarat Andra pentru VIVA.

Ce spune artista despre noul sezon al show-ului

Andra s-a bucurat să se reîntâlnească cu echipa de producție a emisiunii de la Pro TV, căreia îi simte lipsa între sezoane. Atmosfera de la masa juriului este la fel de plăcută a întotdeauna, iar noul sezon este unui inedit.

ADVERTISEMENT

“M-am bucurat mult să mă revăd cu echipa de producție și colegii de platou. Le simt lipsa între sezoane și mă umplu de energie zilele de filmare! Suntem într-o nouă formulă la masa juriului și, ca întotdeauna, atmosfera e foarte plăcută, ne amuzăm foarte tare împreună.

Noul sezon vine cu un mesaj aparte din partea concurenților, cred că artiștii au avut nevoie mai mult ca oricând să se exprime și scena Românii au talent le oferă această posibilitate, le dă o voce și un spațiu să își spună povestea.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor resimți cu siguranță această sete a concurenților de a fi văzuți, de a fi aplaudați. Și chiar o merită, sunt extraordinari!”, a mai spus vedeta pentru ura menționată.

Întrebată dacă ar fi participat la emisiune dacă ar fi fost copil, Andra a spus că acest lucru s-ar fi întâmplat cu siguranță. În copilărie, aceasta știa deja că vrea să aibă o carieră muzicală și ar fi vrut să existe mai multe emisiuni de talente.

Andra este jurată la Românii au talent încă din 2011, de la debutul emisiunii, alături de Andi Moisescu.

De-a lungul timpului, mai multe vedete au făcut parte din juriu: Mihai Petre, Bebe Cotimanis, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

ADVERTISEMENT