Life

Andra, dezvăluire despre machiajele neobișnuite ale copiilor săi: ”Viața noastră e un spectacol”

01.10.2020 | 00:03
Andra dezvaluire despre machiajele neobisnuite ale copiilor sai Viata noastra e un spectacol
Andra, dezvăluire despre machiajele ”satanice” ale copiilor săi: ”Viața noastră e un spectacol”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra a fost criticată în termeni extrem de duri de fanii din mediul online după ce a postat imagini în care copiii săi și ai lui Cătălin Măruță, David și Eva, erau machiați ca niște adevărate vedete rock. Inițial, frumoasa cântăreață nu a dorit să ofere prea multe detalii despre proiect, dar după valul de hate a făcut lumină.

Cunoscuta jurată de la „Românii au talent” a mărturisit că cei doi au filmat un spot publicitar pentru un lanț de magazine. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile, Eva jucând rolul lui Barbie Quinn Rock din producția „Trolii”, în timp ce David a fost Tiny Diamont.

ADVERTISEMENT

Conform click.ro, spotul publicitar face parte din campania filmului „Trolii Descoperă lumea”, așadar nicidecum nu a fost vorba de make-up satanic, așa cum au crezut fanii care au lăsat numeroase mesaje negative pe rețelele de socializare.

Andra, despre motivul real din spatele machiajelor copiilor săi

„Viața noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtășesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba”, a scris artista pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

Cei doi copii ai cuplului Andra – Cătălin Măruță s-au bucurat din plin de experiență și s-au simțit exact ca la Hollywood. Și unde mai pui că ei și celebra lor mamă sunt ambasadorii unui proiect unic în țara noastră.

Clipul publicitar a fost filmat de un regizor venit tocmai din Islanda, Eva și David Măruță având parte de scene uimitoare. Pentru unele secvențe copiii au fost legați de corzi și filmați ca și când ar zbura.

ADVERTISEMENT

Modele în toată regula, Eva (5 ani) și David (9 ani) au beneficiat de toată atenția echipei de filmare, având inclusiv propriile cabine la dispoziție, Andra dezvăluind că s-a distrat de minune alături de micuți.

Cătălin Măruță are numai cuvinte de laudă la adresa celor mici pe care îi încurajează să-și urmeze visele. Prezentatorul de la Pro TV își dorește ca Eva și David să prindă aripi cât mai puternice și să ajungă acolo unde își doresc.

ADVERTISEMENT

„Când ești copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva și David să viseze: vrem să creadă că pot deveni orice își doresc! Și părinții noștri au crezut în noi!

Sper ca și Eva și David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil!”, a spus soțul cântăreței, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT