Life

Andra, dezvăluire neașteptată despre Andreea Marin, la Românii au talent: “Cântă senzațional la acordeon”

Andra a făcut o dezvăluire neașteptată despre Andreea Marin, la Românii au talent, în ediția difuzată pe 25 februarie, după ce Andreea Gheorghiță urcat pe scenă cu acordeonul.
26.02.2022 | 00:09
Andra dezvaluire neasteptata despre Andreea Marin la Romanii au talent Canta senzational la acordeon
Andra, dezvăluire neașteptată despre Andreea Marin, la Românii au talent. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În cadrul ediției din 25 februarie a show-ului Românii au talent, Andra a făcut o dezvăluire neașteptată despre Andreea Marin, și anume că vedeta știe să cânte la acordeon.

Dezvăluirea a fost făcută după ce Andreea Gheorghiță a venit cu acordeonul și a avut o interpretare de excepție.

ADVERTISEMENT

Adolescenta le-a dezvăluit concurenților că a început să cânte la acordeon după ce a văzut instrumentul într-un magazin.

Andra, dezvăluire neașteptată despre Andreea Marin

Andreea Gheorghiță este foarte pasionată de acordeon și vrea să devină cât mai bună la acest instrument, pe care l-a adorat încă din prima clipă.

ADVERTISEMENT

Concurenta se află printre puținele fete din România care cântă la acest instrument muzical. E din satul Nichiteni, județul Botoșani, și are 14 ani. Cântă la acordeon încă de la vârsta de cinci ani.

Andra a spus că mai cunoaște o femeie în România care cântă la acordeon, și anume Andreea Marin, prezentatoarea emisiunii “Surprize, surprize”, difuzată cu mulți ani în urmă la TVR.

ADVERTISEMENT

“Știi pe cine am mai văzut cântând la acordeon, femeie? Pe Andreea Marin. Cântă senzațional Andreea Marin la acordeon.

Mă bucur să văd un copil care s-a îndrăgostit de un acordeon văzând unul în vitrină. Mi se pare incredibil, iar dragostea pe care o emani față de acest instrument și față de muzică, mi se pare incredibilă.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori să întâlnesc foarte mulți oameni așa ca tine! M-am bucurat de bucuria cu care ai cântat tu”, a declarat Andra la Pro TV. 

Talentul muzical este moștenit, pentru că străbunicul ei a cântat la vioară, iar unchiul ei cântă la orgă.

Tânăra mai are și alte pasiuni în afară de acordeon. Andreei îi place să joace șah, să pescuiască și să joace fotbal. Își ajută părinții în gospodărie și mai este pasionată de mecanică.

“Mă numesc Gheorghiță Andreea și cânt la acordeon. De mică am început să cânt, nu prea sunt fete în România, dar în străinătate se găsesc. Sunt printre singurele femei cu acordeonul, dar încerc să devin și eu mai populară cum sunt celelalte fete din țările străine.

Am venit aici pentru că foarte multă lume îmi spune că știu să cânt și le place cum cânt și acum am venit să aflu părerea unor specialiști.

Dacă aș câștiga mi-aș lua un acordeon mai performant și roți pe spate pentru tata la mașină. Din România nu știu acordeoniste, dar din afară cunosc.”, a spus concurenta înainte să urce pe scenă, la Românii au talent.

ADVERTISEMENT