Life

Andra, dezvăluiri despre momentul când Cătălin Măruță i-a luat locul tatălui ei ca manager. Cum a reacționat Alexandru Mihai

Andra, dezvăluiri despre momentul când Cătălin Măruță i-a luat locul tatălui ei pentru poziția de manager. Cum a reacționat tatăl ei, Alexandru Mihai.
07.09.2022 | 19:30
Andra dezvaluiri despre momentul cand Catalin Maruta ia luat locul tatalui ei ca manager Cum a reactionat Alexandru Mihai
Cum a reacționat tatăl Andrei când Cătălin Măruță i-a luat locul de manager al artistei. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Andra a făcut dezvăluiri despre momentul în care Cătălin Măruță i-a luat locul tatălui ei, Alexandru Mihai, în poziția de manager. Iată ce a avut de spus artista!

Cum a reacționat tatăl Andrei când Cătălin Măruță i-a luat locul de manager al artistei

Cătălin Măruță a devenit managerul Andrei după ce aceștia s-au căsătorit. Până atunci, tatăl vedetei, Alexandru Mihai a fost managerul artistei, astfel că s-ar putea crede că între cei doi s-a iscat un fel de conflict.

ADVERTISEMENT

Nici vorbă de așa ceva, a lămurit Andra într-un interviu pentru Viva. Cântăreața a spus că nu a fost vorba despre un moment delicat, ci de o tranziție firească.

De asemenea, jurata de la Românii au talent a spus că a încercat o colaborare cu o persoană din afara familiei, dar aceasta nu a funcționat deloc bine, deoarece persoana respectivă nu știa totul despre programul ei și nevoile sale.

ADVERTISEMENT

„A fost o tranziție firească, nu un moment delicat. Eu am încercat să lucrez și cu un alt manager, nu un membru al familiei, dar nu a funcționat colaborarea pentru că eram obișnuită cu o persoană care știe totul despre programul meu, despre nevoile mele și mi se părea greu să comunic cu un străin”, a spus Andra pentru sursa citată.

De ce l-a ales Andra pe Cătălin Măruță pentru a-i fi manager

Tocmai de aceea, pentru că avea nevoie de cineva care să îi știe toate nevoile, nimeni nu era mai potrivit decât Cătălin Măruță, soțul ei.

ADVERTISEMENT

De altfel, prezentatorul de televiziune o însoțea des pe soția lui la evenimente, iar tatăl Andrei nu a putut decât să se bucure de grija pe care Cătălin Măruță o avea pentru programul fiicei sale.

„Cătălin era alegerea cea mai potrivită, mă însoțea adesea, știa totul despre cariera mea și lua decizii ca și cum ar fi ales pentru el însuși.

ADVERTISEMENT

Nicio secundă nu s-a pus problema ca tatăl meu să nu fie de acord, s-a bucurat că a putut să preia Cătălin, că înțelegea domeniul și a putut să se muleze”, a mai povestit Andra.

ADVERTISEMENT
Tags: