Life

Andra, dezvăluiri despre noul sezon Românii au talent: „O să șocheze”

14.01.2021 | 13:26
Andra dezvaluiri despre noul sezon Romanii au talent O sa socheze
ADVERTISEMENT

Andra a făcut primele dezvăluiri despre noul sezon al emisiunii Românii au talent, concurs difuzat de PRO TV care a ajuns la cel de-al 11-lea an de existență, iar jurata promite că vom vedea câteva momente care ne vor lăsa cu gura căscată.

Românii au talent sezonul 11 debutează pe 5 februarie de la ora 20:30, iar din juriu face parte și cântăreața Andra, care deși are deja experiență fiind de la bun început în acest proiect de televiziune, în continuare este șocată de talentele ascunse ale românilor.

ADVERTISEMENT

„Acest sezon o să șocheze, pentru că oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să își arate talentele și pasiunile”, a mărturisit Andra, extrem de emoționată chiar dacă este deja la a 11-a ediție.

Andra, despre noul sezon Românii au talent

„Sper ca oamenii să fie în asentimentul meu. Mi-am propus să apăs acest buton atunci când voi simți emoția pură, talentul care nu încearcă să fie altcineva”, a adăugat artista pentru site-ul PRO TV.

ADVERTISEMENT

Show-ul Românii au talent este unul din cele mai de succes producții ale postului de pe Pache Protopopescu, an de an înregistrând audiențe uriașe.

În acest sezon, PRO TV a făcut o schimbare privind componența juriului, renunțând la Mihai Petre pentru frumoasa Alexandra Dinu, fosta nevastă a lui Adi Mutu, actriță stabilită de ani buni în Italia.

ADVERTISEMENT

Ediția de anul trecut, câștigată de Anamaria Pantaze

Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu au fost păstrați și în acest sezon și vor juriza cum știu mai bine, în stilurile lor caracteristice, momentele spectaculoase oferite de români pe scenă.

În juriul Românii au talent au fost de-a lungul anilor și alte vedete sonore precum Constantin (Bebe) Cotimanis și Mihaela Rădulescu, însă pare-se că formula de succes pentru care PRO TV a garantat în cele mai multe ediții este Andi-Andra-Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT

Ediția de anul trecut a fost câștigată de Anamaria Pantaze, croitoreasa cu voce de aur, aceasta plecând acasă cu suma de 120.000 de euro, căci în asta constă marele premiu pentru care se zbat sute de concurenți în fiecare an.

 

ADVERTISEMENT