ADVERTISEMENT
Life

Andra, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Cătălin Măruță. Cum a acceptat tatăl ei relația lor: „N-a fost ușor”

Autor: Dan Suta | 06.05.2021 | 10:30
Andra, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Cătălin Măruță. Cum a acceptat tatăl ei relația lor: „N-a fost ușor”
Andra și Cătălin Măruță, unul din cele mai îndrăgite cupluri din lumea vedetelor. Foto: Instagram

Andra a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Cătălin Măruță și de ce obstacole s-a lovit pentru a fi cu prezentatorul de televiziune. Cântăreața a mărturisit că tatăl ei nu a acceptat ușor această relație, și nici căsătoria.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit despre legătura puternică pe care o are cu familia ei, în special cu tatăl ei, cel care a vegheat-o și protejat-o nu doar în carieră, ci și în viața de zi cu zi.

În momentul în care Cătălin a apărut în viața juratei de la „Românii au talent”, universul familiei artistei a fost dat ușor peste cap.

Andra a vorbit despre legătura specială cu tatăl și soțul ei, Cătălin Măruță

Andra a știut să se impună atunci pentru că știa că Măruță este bărbatul cu care voia să își întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

Într-un dialog sincer purtat cu Mihai Morar pe Youtube, muziciana a făcut o serie de mărturisiri în premieră despre cum a acceptat tatăl ei căsnicia cu prezentatorul de la PRO TV și faptul că aceasta nu a mai depins de ajutorul lui permanent.

Cătălin Măruță a preluat cumva rolul tatălui ei, iar asta l-a mai liniștit pe părintele Andrei. Artista a spus că ea a fost cea care a pus piciorul în prag când a realizat că este deja suficient de mare încât să își poarte singură de grijă și să ia lucrurile în piept.

A ajuns să aibă dispute pe cariera ei cu propriul tată

„N-a fost ușor. Am zis: gata. Eu am fost cea care a zis, gata, tată. Mai lucrăm, dar mai ușor. Ai o vârstă, ești un om care te agiți foarte mult și nu vreau să mai pățești nimic. Până acum ai muncit pentru mine, ai adunat și ai strâns. Sunt mare, e ok, pot să mă descurc.

ADVERTISEMENT

Un factor important în această decizie a fost și Cătălin. Eu văzând că este atât de ponderat și de descurcăreț, am simțit că e, știi că fetele încearcă să găsească în soț o variantă a tatălui, am simțit că merg cu ochii închiși pentru că știu că el e lângă mine. Am simțit siguranța de la tata și apoi la Cătălin”, a declarat Andra în emisiunea lui Morar.

Desprinderea de familie a fost una destul de grea pentru Andra, însă cântăreața a reușit să îl convingă pe tatăl ei că este suficient de matură încât să aibă grijă de ea. Faptul că tatăl ei a fost managerul și impresarul ei multă vreme a ajutat-o, dar la un moment dat a avut și Andra părerile ei: „Tata, vreau să facem așa. Am ajuns în momentul în care aveam dispute din astea de păreri. Părerile lui sunt super pertinente. Nu e deplasat, e super avizat, dar modul în care le spunea, pentru colaboratorii mei era… pfoa… iar ne ceartă omul ăsta”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!