Life

Andra, din vacanță, pe scenă. Câți bani face artista după un maraton de patru zile de concerte

În ultimele săptămâni, Andra s-a relaxat alături de Cătălin Măruță și copiii săi. Vacanța, însă, s-a terminat, iar artista este gata să se întoarcă la muncă. Totuși, efortul său nu va rămâne nerăsplătit.
19.08.2022 | 18:22
Andra din vacanta pe scena Cati bani face artista dupa un maraton de patru zile de concerte
Suma colosală pe care o încasează Andra în doar patru zile. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Relaxarea s-a sfârșit pentru Andra. Vedeta s-a întors din vacanța petrecută alături de soțul său și de cei doi copii ai lor, David și Eva, iar acum este timpul să se întoarcă la muncă. Are maraton de concerte, exact așa cum l-a numit pe rețelele sociale, dar adevărul este că tot acest efort merită, pentru că suma pe care o va încasa în urma prestațiilor sale este una destul de…frumoasă.

Andra a terminat vacanța și s-a întors pe scenă. Câți bani încasează artista în patru zile?

Vacanța petrecută în Spania s-a terminat, iar Andra a trecut de la plajă direct pe scenă. Prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, a anunțat că pentru ea urmează un adevărat maraton de concerte. Artista străbate țara în lung și în lat, pentru a-și încânta fanii cu piesele sale.

ADVERTISEMENT

„Maraton, nu altceva! Urmează 4 zile de concerte în 4 orașe! Căldură mare, distracție mare!”, a scris Andra pe Facebook.

Astfel, joi, 18 august, a concertat la Sibiu, vineri la Iași, iar în weekend va ajunge în Satu Mare și Uricani. Programul este, într-adevăr, unul încărcat, însă și remunerația va fi una pe măsură.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de FANATIK, pentru un spectacol de 50 de minute, în care cântă alături de trupa sa, Andra încasează 12.000 euro, plus TVA.

Prin urmare, pentru toate cele patru zile aglomerate, jurata de la Românii au talent va obține nu mai puțin de 48.000 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Iar vedeta a început în forță. Blocată în trafic pe Valea Oltului, a profitat de moment pentru a mai repeta puțin cu band-ul. A publicat imaginile în mediul online și, în scurt timp acestea au strâns mii de comentarii și aprecieri din partea celor care o urmăresc.

Desculță și îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni din denim și un tricou, solista a făcut spectacol pe marginea drumului, spre bucuria celor prezenți.

ADVERTISEMENT

„Ce faci când e blocaj pe Valea Oltului și esti în drum spre concert? Repetiție!”, a transmis Andra.

Andra, un adevărat magnet pentru bani. Obține câștiguri colosale din muzică și televiziune

În plan financiar, Andra pare că nu are deloc motive să se plângă. Artista și soțul său știu cum să facă bani. Conform datelor depuse anul acesta la ANAF și consultate de FANATIK, firma cântăreței, administrată chiar Cătălin Măruță, a avut o cifră de afaceri impresionantă, peste 3,6 milioane de lei.

După ce a plătit toate taxele și impozitele aferente, Andra a rămas, totuși, cu un profit impresionant, de 915.000 de lei, adică aproximativ 185.000 de euro.

De altfel, pentru postul său de jurat în cadrul emisiunii Românii au talent, Andra ar câștiga de la Pro TV, lunar, în jur de 8000 de euro. Artista s-a alăturat proiectului încă din sezonul 1 și chiar dacă, de-a lungul timpului, structura juriului s-a mai modificat, locul său a rămas neschimbat.

În plus, frumoasa artistă este și imaginea mai multor firme din România, printre care un cunoscut brand de bijuterii și o companie de produse cosmetice.

De menționat, pe lângă toate acestea, este faptul că Andra deține și un canal de YouTube unde este urmărită de 1,85 milioane de persoane. Conform site-ului socialbade.com, platforma îi aduce uneori chiar și peste 1000 de dolari pe lună.

 

ADVERTISEMENT