Life

Andra, după ce Smiley a devenit tătic: “Ăsta e cel mai mare hit al tău”

10.03.2021 | 10:40
Andra dupa ce Smiley a devenit tatic Asta e cel mai mare hit al tau
ADVERTISEMENT

Gina Pistol (40 ani) și Smiley (37 ani) au devenit părinți pentru prima dată, marți, iar darul primit este inestimabil. Cei doi respiră fericire, de când micuța lor a venit pe lume și alături le sunt familiile, prietenii, colegii de breaslă, care i-au felicitat imediat ce au aflat marea veste.

Telefonul lui Smiley sună încontinuu de când artistul a anunțat că a devenit tată. Apropiații l-au felicitat și au vrut să afle că atât proaspăta mămică, Gina Pistol, cât și micuța adusă pe lume sunt bine. Mamă de fată și de băiat, cântăreața Andra, pe care o leagă ani de prietenie de Smiley, i-a transmis artistului că noua etapă din viața sa nu poate fi depășită de nicio altă realizare.

ADVERTISEMENT

“Vă îmbrățișez cu drag! Ăsta e cel mai mare hit al tău!”, i-a spus Andra lui Smiley, la scurt timp după ce a devenit tată.

Cei care nu au reușit să-i transmită personal lui Smiley felicitări, au ales să o facă pe social media, acolo unde cântărețul a dat marea veste. Atât pe pagina de Instagram a cântărețului, cât și pe cea a prezentatoarei emisiunii Chefi la Cuțite au apărut sute de mesaje de felicitare.

ADVERTISEMENT

“Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: ‘Am devenit părinți!’. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiță nostra este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune că este perfectă.
Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)

Găsiți mai sus imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

 

“Astăzi acești doi oameni sunt cei mai fericiti oameni de pe planetă! Au devenit părinți! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e și finuța Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten, pentru acest moment! Andrei, bine ai venit in clubul tăticilor!”, este mesajul lui Pavel Bartoș pentru proaspeții părinți, Gina Pistol și Smiley.

Bun prieten cu Smiley, cu care prezintă emisiunea “Românii au talent” încă de la primul sezon, Pavel Bartoș a mărturisit că bucuria unui tată de fată nu se șterge de pe față.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos)

Vezi și: Exclusiv. Laura Cosoi, prima declarație după ce Smiley a devenit tătic

Mesajele vedetelor pentru Smiley și Gina Pistol, după ce au devenit părinți

Mario Fresh: “Yeeee!!!!!! Să fie cu noroc!!! Să fie sănătoasă!!! Să fie iubită!!! Vă îmbrățișez!!❤️❤️❤️❤️

Cătălin Măruță: “Felicitări! Bun venit în clubul taticilor!”

Cătălin Botezatu: “Felicitări!!!! Să fie sănătoasă și fericita!???????”

Simona Pătruleasa: Felicitări! Să vă trăiască și sa fie sănătoasă!

Răzvan Fodor: Felicitări, frațică! Să fie sănătoasă și să fiți fericiți!

Irina Nicolae, ex ASIA: Să vă trăiască, să fie fericită, sănătoasă și iubită tot restul vieții.

Irina Fodor: “Felicitări! Ce bucurie! Să fiți sănătoși și fericiți!”

Diana Dumitrescu: “Omg! Omg! Omg! Bravo, ce bucurie! Bine ai venit pe lume, micuțo!”

Jojo: “Mă bucur din toata inima! Recuperare rapida si multa bucurie! Vă îmbrățisez!”

Ruby: “Ginuuut, azi noapte mă gandeam la tine, oare când o aduci pe lume pe Mititica si acum deschid telefonul si esti prima veste frumoasa!❤️ Să vă dea Dumnezeu sănătate și să fiți cei mai fericiți!!!”

Monica Bârlădeanu: “Doamneee, baaaaabe! Să fie binecuvantată bebelușa voastră minunată!!!???”

Gina Pistol și Smiley, împreună de 4 ani: “Nu a fost dragoste la prima vedere”

Prezentatoarea TV și cântărețul sunt împreună de 4 ani și multă vreme au ținut relația lor departe de ochii presei și ai fanilor.

“M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit ( n.r.  La o relație cu Gina) pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural.

E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a spus Smiley într-un interviu pe care i l-a acordat lui Damian Drăghici, cu doar o lună înainte să devină tătic.

ADVERTISEMENT