Life

Andra, dureri insuportabile la un concert. Cântăreața a fost nevoită să ajungă la medic

Andra este foarte activă în social media, acolo unde a povestit că în weekend s-a confruntat cu dureri mari de dinți. Artista a mers de urgență la medic pentru investigații.
11.05.2022 | 15:05
Andra dureri insuportabile la un concert Cantareata a fost nevoita sa ajunga la medic
Andra, pe mâna medicului stomatolog. Cum se simte jurata de la Românii au talent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra jurată a emisiunii Românii au talent a avut dureri insuportabile la un concert susținut în weekend. Cântăreața a fost nevoită să ajungă la doctor, deși a luat medicamente pentru suferința prin care trecea.

Andra, pe mâna medicului stomatolog. Cum se simte jurata de la Românii au talent

Andra și-a povestit experiența pe rețelele de socializare, acolo unde a precizat că a mers la un spectacol în ciuda faptului că avea dureri foarte mari de dinți. Pastilele i-au alinat durerea, dar tot a mers în cabinetul doctorului stomatolog.

ADVERTISEMENT

De aproximativ o săptămână cântăreața are probleme de sănătate. Frumoasa brunetă se simte mai bine în prezent, mai ales după ce medicul i-a scos măseaua de minte și firele pe care le avea de câteva zile bune.

„A trecut o săptămână și acum pot să zic că sunt mai bine. A fost destul de greu, mai ales că în weekend am cântat, dar trăiască medicamentele astea care îți alină un pic durerea.

ADVERTISEMENT

Nu a fost ușor, dar am trecut peste, slavă Domnului, inevitabil va fi bine. Nu-i așa că soarele ăsta vă binedispune?”, a spus artista pe Instagram.

Andra, optimistă după vizita la dentist

Andra a revenit ulterior cu o filmare din cabinetul medicului stomatolog, fiind optimistă după vizită. Vedeta de la Pro TV le-a cerut fanilor să fie alături de ea și să-i țină pumnii. Totul a decurs foarte bine în cazul artistei.

ADVERTISEMENT

„Nici măcar nu mă mai gândesc că mă duc să-mi scot firele de la măsea. Deci nu mă gândesc, doar așa vă spun că mă duc. Să-mi țineți pumnii. Domnul doctor mi-a și scos măseaua de minte, iar acum mi-a scos firele.

Mă simt foarte bine. A fost greu primele zile, dar acum sunt ok”, a mai declarat jurata de la Românii au talent, în mediul virtual.

ADVERTISEMENT
Tags: