Life

Andra, emoții mari înainte de operația lui Cătălin Măruță: “Trecem prin toate ținându-ne de mână”

Andra a avut mari emoții înainte de operația soțului ei, Cătălin Măruță, supus astăzi unei intervenții chirurgicale la picior.
12.01.2023 | 15:27
Andra emotii mari inainte de operatia lui Catalin Maruta Trecem prin toate tinandune de mana
Andra, emoții înainte de operația lui Cătălin Măruță. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță s-a operat astăzi la picior, iar Andra a avut emoții mari înainte de intervenție. Cântăreața i-a fost alături soțului ei în aceste momente grele.

Andra a avut emoții mari înainte de operația lui Cătălin Măruță. Ce i-a transmis artista soțului ei

Cătălin Măruță a anunțat, în urmă cu câteva zile, că va fi supus unei intervenții chirurgicale la picior astăzi, 12 ianuarie, motiv pentru care va lipsi o vreme de pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

După ce i-au dus pe copii la școală, Andra și Cătălin Măruță au mers direct la un spital din Capitală. Cântăreața a insistat să-i fie alături partenerului ei în aceste momente, deși prezentatorul avea de gând să vină singur la operație.

Solista i-a explicat că ar fi venit oricum, indiferent de situație, și că ar fi așteptat în mașină, în cazul în care nu ar fi avut voie să intre în spital.

ADVERTISEMENT

“Nu, cum să te las? Ce femeie și-ar lăsa bărbatul să meargă așa? Vii la discotecă, ești în junglă? Și dacă era starea de urgență și nu era voie, stăteam în mașină, plăteam parcarea o grămadă, i-a spus Andra soțului ei, pe Instastory.

Andra a postat și ea un clip video de la spital, vizibil emoționată pentru intervenția chirurgicală a soțului ei. Jurata de la Românii au talent îi este alături în orice moment prezentatorului, la bine și la greu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața se teme pentru partenerul ei de viață și nu a ezitat să-i spună și lui acest lucru.

“Ce faci, iubire? Te-ai îmbrăcat, ți-ai luat costumul de asistentă? Ai emoții? Nu cred? Pe bune?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe soția lui, care i-a răspuns emoționată.

ADVERTISEMENT

“Ce să fac, te mângâi! Știi cum simți tu când mă duc la operație și ai vrea să fii tu în locul meu? Asta simt eu acum.”, i-a spus artista.

“Ea este iubita.”, a completat prezentatorul de televiziune.

Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță, înainte de operație prezentatorului. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

În urmă cu câteva ore, artista a postat și o fotografie cu ea și cu prezentatorul de la Pro TV. “Trecem prin toate ținându-ne de mână.”, este descrierea pe care a ales-o Andra pentru imagine.

Cum a ajuns Cătălin Măruță să se accidenteze la picior

În urma unui accident petrecut în vacanța de vară, Cătălin Măruță s-a ales cu ligamentele încrucișate rupte. Totul s-a petrecut după ce a fost lovit de un val foarte puternic.

“S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate.

Vă trebui să mă operez, ceea ce vă fi foarte distractiv.”, a spus Cătălin Măruță în cadrul emisiunii sale de la Pro TV.

Din cauza intervenției chirurgicale, prezentatorul va lipsi o perioadă de la cârma emisiunii La Măruță. În acest timp, show-ul va fi moderat de Adela Popescu.

ADVERTISEMENT