Life

Andra, fără machiaj. Pozele cu artista nemachiată au atras comentarii răutăcioase din partea fanilor

06.10.2020 | 18:12
Andra fara machiaj Pozele cu artista nemachiata au atras comentarii rautacioase din partea fanilor
Andra, fără machiaj. Pozele cu artista nemachiată au atras comentarii răutăcioase din partea fanilor Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Măruță e una dintre vedetele autohtone care nu se sfiesc în a-și arăta chipul fără pic de machiaj. Faimoasa cântăreață este foarte activă în mediul virtual și nu se ferește să le prezinte fanilor imagini care o înfățișează 100% naturală.

Pe contul de socializare al artistei apar mai multe fotografii  din momente în care vedeta nu era machiată și, dacă majoritatea fanilor au apreciat curajul, au apărut și gurile rele care au criticat-o pe artistă pentru modul în care arată.

ADVERTISEMENT

Comentariile ca „pari foarte îmbătrânită” ,„of, Măruță, te compătimesc! Dimineața trebuie să suporți așa schimbare”, „ești urâtă nemachiată, mă sperii! De fapt oricum ești urâtă, stai liniștită!”, „mamă, ce diferență fără machiaj!”„urâte mai sunteți fără „glet”!”, sau „chiar nu arată bine așa! nu o mai mințiți doar pentru că sunteți fanii ei. Arată de 45 de ani!” nu au întârziat să apară.

Andra este criticată de fani pentru aparițiile ei fară machiaj și ale copiiilor machiați

Andra Măruță, fără machiaj
Andra Măruță, fără machiaj
Sursa foto: Instagram

Cu toate că au existat și critici, majoritatea internauților au lăudat curajul interpretei și au declarat că frumusețea trebuie să fie mai mult interioară: „ești atât de frumoasă nemachiată! Desigur, și machiată ești minunată, dar naturalețea te face atât de gingașă!”, „ești frumoasă naturală. fără machiaj, fără efect! Felicitări, Andra!”, „iubesc vedetele cărora nu le este teamă să posteze poze reale, no makeup, no filter!”.

ADVERTISEMENT

Valul de comentarii, de ambele părți ale baricadei, a adus și refexii mai mult sau mai puțin obiective asupra situației. „Câtă falsitate în comentarii! ”vai, ce frumoasă ești, Andra!” Vă place că se vede că a îmbătrânit, săraca, e la fel de obosită ca voi!(…) Fără fițe ce însemnă? Că alea care arată mișto au fițe? Hai să fim serioși…”

„Știi…machiați, toți putem fi frumoși, doar că…frumusețea dincolo de „frumusețe” a devenit rară în zilele noastre. Și, de fapt, asumarea a ceea ce ești cu adevărat a devenit frica ce ne determină să purtăm măști”, îi scrie unul din admiratori.

ADVERTISEMENT

Nu este primul episod de acest gen cu care se confruntă celebra cântăreață. La sfârșitul lunii trecute, artista a postat o fotografie care o prezenta pe fiica ei, Eva, într-o ipostază mai puțin obișnuită. Fetița era îmbrăcată și machiată asemenea unui adevărat star rock.

Imaginea a atras furia unora dintre urmăritori. Aceștia i-au transmis reproșuri grele la adresa modului în care și-a transformat copila. Și de acestă dată au fost prezenți apărătorii vedetei, care au avut grijă să o disculpe. Atunci, Andra a șters comentariile negative și a explicat de ce copila ajunsese să arate așa.

ADVERTISEMENT

„Viața noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtășesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba”, a scris ea pe Instagram

ADVERTISEMENT