Life

Andra, gafă de proporții la Românii au talent. Cum l-a tratat pe un un concurent care nu vede. Andi a intervenit

Fără să vrea, Andra l-a umilit pe unul dintre concurenții de la Românii au talent. Tânărul avea probleme serioase cu vederea.
25.03.2023 | 00:08
Andra gafa de proportii la Romanii au talent Cum la tratat pe un un concurent care nu vede Andi a intervenit
Andra, gafă la Românii au talent. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Uță este concurentul pe care Andra l-a umilit fără să vrea atunci când a urcat pe scena de la Românii au talent. Tânărul are probleme cu vederea, dar jurata i-a semnalat de mai multe ori că nu privește în direcția corectă.

Andra, gafă la Românii au talent. Nu a știut că are în față un concurent cu probleme de vedere

În ediția de vineri, 24 martie 2023, a emisiunii Românii au talent, Cristian Uță a explicat încă din momentul interviului că are probleme cu vederea și că nu poate distinge nimic cu centrul ochiului. Concurentul, însă, se poate descurca fără ajutor din partea oamenilor și duce o viață normală. Andra avea să afle acest lucru abia mai târziu.

ADVERTISEMENT

„Am probleme cu vederea. Adică, nu văd nimic cu centrul ochiului și mă uit într-o parte și în alta. Am viziune periferică. Adică, nu văd cu centrul ochilor.

Și cu centrul vedem detaliile, de obicei. Adică, nu văd să citesc. Nu pot să conduc sau chestiile care necesită un pic mai mult efort. Dar am viziunea periferică, adică mă mișc în spațiu, singur”, a spus Cristian.

ADVERTISEMENT

„Mă descurc la fel ca orice altă persoană normală”

Asta nu l-a împiedicat pe Cristian să caute succesul în viață. De 10 ani locuiește în Spania cu părinții săi. Aici a urmat o facultate în domeniul comunicării audio-video. Totuși, nu acesta este domeniul în care vrea să lucreze. De un an, de când a terminat studiile, se dedică muzicii.

„Aș fi putut fi mult mai rău. În general, sunt o fire pozitivă. Și mă descurc la fel ca orice altă persoană normală. Locuiesc în Spania de 10 ani. Părinții mei sunt ospătari. Au plecat când eu aveam doi ani. M-au crescut bunicii, iar la vârsta de 13 ani am decis să mă mut cu părinții.

ADVERTISEMENT

În Spania, am terminat Facultatea de Telecomunicații. Acum, de când am terminat, mă ocup 100% doar cu muzica. De vara trecută am început să și cânt. Am început să-mi scriu propriile piese. Am mai fost pe scene, dar nu am cântat niciodată în fața atâtor oameni. Maxim 20-30 de persoane”, a declarat concurentul de la Românii au talent.

Înainte să urce pe scenă, era sigur că va reuși să impresioneze și a afirmat acest lucru chiar cu riscul de a părea ușor arogant. „Nu am un plan B. Adică planul meu A e muzica, planul B, planul C- muzica, până reușesc”, a continuat tânărul.

ADVERTISEMENT

Andra i-a repetat de mai multe ori concurentului de la Românii au talent în ce direcție să privească

Din cauza problemelor sale cu vederea, concurentul de la Românii au talent nu a știut exact unde se află jurații. Andra, fără să-și dea seama, i-a atras atenția, gesticulând și spunându-i în repetate rânduri: „Aici!”.

„Lasă-l, că mă depistează el, nu-ți face griji”, i-a spus Andi Moisescu, care a fost primul care l-a salutat pe Cristian. Astfel, concurentul s-a văzut nevoit să se scuze: „Nu văd”. I-a asigurat pe toți, însă, că știe cine îi vorbește.

Băiatul a cântat o piesă pe care a scris-o chiar el, iar la final a făcut beat box. Și de această dată, Andra s-a dovedit a fi cea mai exigentă dintre jurați:Eu vreau să spun că m-am bucurat pentru tine când mi-am dat seama că poți să faci beat box mai bine decât să cânți. Dar mi se pare incredibil. Adică, trebuie să ai un simț ritmic extraordinar că să poți să creezi toate trecerile respective. La tine a sunat foarte bine”.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat...
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat peste cap de româncă. A asaltat-o cu mesaje!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”