Life

Andra, gafă uriașă la Românii au talent. Ce întrebare neplăcută le-a adresat unor concurenți

23.02.2021 | 11:54
Andra gafa uriasa la Romanii au talent Ce intrebare neplacuta lea adresat unor concurenti
ADVERTISEMENT

Andra a făcut o nouă gafă uriașă în episodul de luni seară al show-ului „Românii au talent”, după ce numărul a doi concurenți acrobați a ajuns la final. Jurata a uitat ce relație de rudenie există între ei, deși s-au sărutat pe scenă, în fața tuturor. 

Se pare că sezonul 11 al îndrăgitului show de talente nu a găsit-o pe Andra în cea mai bună formă. Frumoasa cântăreață a mai comis gafe în cei zece ani de când jurizează concurenții de pe scenă, însă cea de aseară a fost una destul de gravă.

ADVERTISEMENT

După ce Maria și Marius Fătu (Duo Fătu) și-au încheiat prestația, Andra a fost prima dintre jurați care a vorbit cu ei, însă a uitat un detaliu extrem de important, deși era evident.

Andra, gafă uriașă la Românii au talent. Ce întrebare neplăcută le-a adresat unor concurenți

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și este jurat în cadrul emisiunii „Românii au talent” încă de la primul sezon. Oboseala acumulată la filmări și faptul că este mai mereu ocupată au făcut-o pe artistă să uite un aspect important legat de concurenții care au avut un număr remarcabil seara trecută.

ADVERTISEMENT

Duo Fătu, format din soții Maria și Marius Fătu, sunt doi acrobați care au avut o prestație impresionantă, la sfârșitul căreia s-au sărutat cu patos. Soția lui Cătălin Măruță a fost prima dingtre colegii ei care a inițiat discuția cu cei doi concurenți.

Uitând complet de sărutul de pe scenă, care s-a petrecut chiar sub ochii ei, Andra i-a întrebat pe cei doi dacă sunt frați, având același nume de familie.

ADVERTISEMENT

„Andra: Ai fost foarte drăguță cum ai făcut așa. Cine sunteți dragilor?

Maria Fătu: Duo Fătu, Maria și Marius Fătu.

Andra: Deci sunteți frați?

Maria: Căsătoriți. 

Andra: A… și aveți și copii?

Maria: Nu”, a fost dialogul dintre Andra și cei doi soți în episodul de aseară, 22 februarie 2021.

Nu este prima gafă pe care o face Andra în acest sezon. În ediția de luni, 8 februarie 2021, c ântăreața vorbea la telefon cu soțul ei în timp ce un concurent se pregătea să intre în scenă. Andi Moisescu a fost cel care i-a atras atenția în mod subtil că gestul ei nu este unul politicos.

ADVERTISEMENT

„A, după mine stați? Hai că dacă stați după mine…hai că sunt la filmări. Iubire, vezi că rezervorul cuptorului e gol, trebuie să pui apă în el. Te iubesc, pa!”, au fost cuvintele Andrei, după ce Andi Moisescu i-a spus „Măi, Andra, hai…”, scrie cancan.ro.

Duo Fătu, număr impresionant de acrobație

Maria și Marius Fătu au oferit unadevărat spectacol la emisiunea de la Pro TV. Cei doi sunt împreună de 11 ani, iar pasiunea comună pentru gimnastică a fost un mare avantaj în relația lor, fiind uniți și pe scenă.

Marius este originar din Buzău și încă din copilărie și-a descoperit acest talent. Este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport. Atât el, cât și Maria, aveau 11 ani atunci când au descoperit că sunt talentați la gimnastică.

Din păcate, un accident rutier i-a pus capăt carierei de gimnastă profesionistă a Mariei, însă acum se află pe scenă alături de soțul ei, unde se descurcă excelent.

ADVERTISEMENT