Life

Andra, generoasă cu soțul ei. Cu cine l-ar lăsa pe Cătălin Măruță pe o insulă pustie

23.10.2020 | 16:08
Andra generoasa cu sotul ei Cu cine lar lasa pe Catalin Maruta pe o insula pustie
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au oferit un moment de amuzament chiar în emisiunea moderată de gorjean la Pro TV. Totul a pornit de la un simplu joc, frumoasa cântăreață fiind întrebată cu cine și-ar lăsa partenerul de viață pe o insulă pustie timp de o lună.

Jurata de la „Românii au talent” a avut de ales dintre Andreea Raicu și Anna Lesko, demonstrând cu această ocazie că este o persoană extrem de generoasă. Bruneta a mărturisit că a ales o vedetă grijulie pentru că în ultima perioadă a avut șansa să o vadă cum se comportă, pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Mai exact, îndrăgita artistă a declarat în show-ul „La Măruță” că este dispusă să-și lase soțul în compania frumoasei cântărețe Anna Lesko. Andra și-a motivat alegerea făcută după ce a urmărit-o pe blondină în emisiunea „Ferma. Orășeni vs Săteni”.

Andra, dispusă să-și lase soțul în compania unei alte femei. Pe cine a ales

„Anna Lesko. Du-te cu Anna Lesko! Am văzut că e grijulie la fermă și am zis că o să fie grijulie și cu tine”, a mărturisit Andra în emisiunea moderată de soțul ei, Cătălin Măruță, informează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

La rândul său, prezentatorul de la Pro TV a declarat că și-ar lăsa partenera de viață în compania lui Mihai Petre. Cătălin Măruță susține că fostul jurat de la „Românii au talent” ar fi un soț ideal pentru cântăreața originară din Câmpia Turzii.

Cei doi soți s-au amuzat copios pe seama jocului, spre deliciul telespectatorilor. Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de foarte mulți ani, căsătorindu-se în anul 2010, după ce s-au cunoscut când artista avea numai 19 ani.

ADVERTISEMENT

Formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, fiind părinții a doi copii, David și Eva. Prezentatorul și artista nu ezită să-și facă declarații de dragoste, demonstrând tuturor că sunt foarte uniți.

„După prima mea relație, m-am împrietenit cu Cătălin și, fiind amici, am descoperit din discuțiile noastre, din întâlnirile noastre – că ne tot întâlneam, dar în calitate de amici – l-am descoperit altfel, ca și bărbatul care avea tot ceea ce mie îmi plăcea.

ADVERTISEMENT

Era omul care avea tot ce-mi trebuia mie și, ușor-ușor, ne-am convins că suntem compatibili”, spunea Andra în urmă cu ceva timp despre cum a început povestea de dragoste cu Cătălin Măruță, notează click.ro.

ADVERTISEMENT