Life

Andra Gogan, adevărul despre relația ei cu Selly. Ce a dezvăluit vloggerița despre rivalitatea dintre ei

Andra Gogan a vorbit despre relația dificilă pe care ar avea-o cu Selly. Tik-tokerița a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi, de nu mai sunt la fel de apropiați.
10.12.2021 | 12:10
Andra Gogan adevarul despre relatia ei cu Selly Ce a dezvaluit vloggerita despre rivalitatea dintre ei
Andra Gogan a lămurit ce relație are acum cu Selly. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Gogan a spus că a fost foarte afectată de hate-ul pe care l-a primit din partea fanilor lui Selly, după ce l-a atacat pe vlogger în piesa „Stricați o generație”, care s-a viralizat foarte repede în mediul online.

Tânăra cu peste 9 milioane de fani în social media a spus că nu ar schimba nimic din ce a făcut și că a reușit să depășească acel moment dificil.

ADVERTISEMENT

Influencerița a explicat și de ce controversata piesă a fost scoasă de pe Youtube, mulți crezând că ea a șters-o pentru că ar fi fost presată de Selly sau de fanii lui.

Andra Gogan, afectată de suferința familiei după conflictul cu Selly

Gogan a spus că fratele ei a suferit foarte mult din cauza cyber-bullyng-ului, la fel și familia ei. Asta a făcut-o și pe ea să sufere destul de tare, căci s-a consumat mai mult pentru felul în care s-a revărsat conflictul asupra familiei sale.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut ceva de învățat din lucrurile prin care a trecut, iar acum este mai hotărâtă ca niciodată să cucerească nu doar România, ci întreaga lume.

Andra susține că are proiecte foarte mari, care ar putea depăși granițele țării. Cât despre Selly, nu mai are niciun fel de relație cu acesta. Fiecare a urmat-o pe drumul său după acel scandal. Artista spune că tot ce s-a petrecut a fost cu un motiv, iar asta i-a dat și mai multă putere.

ADVERTISEMENT

De ce a dispărut piesa de pe Youtube

„Am suferit pentru că părinții au suferit. E important să fii mândru de tine în interior ca să nu suferi. Tot ce s-a întâmplat, s-a întâmplat cu un motiv. 

Am spus niște chestii cu fratele meu, am făcut o piesă ca să nu sune dur. Foarte mulți atunci, care erau împotriva noastră, spun acum că aveam dreptate. Nu e nicio problemă, doar ați distrus un pic psihic în perioada aia.

ADVERTISEMENT

Dacă aș schimba ceva în trecut, nu aș mai fi unde sunt acum. 

Sunt piese care pot fi șterse. Piesa aceea e un cover al piesei Friends de la Anne Marie. Totul a fost ok, dar cineva din România a dat un fel de report și a venit din altă parte ideea că am încălcat un copyright”, a clarificat Andra Gogan la Wownews.

ADVERTISEMENT
Tags: