Life

Andra i-a înfuriat pe fani, iar aceștia au taxat-o imediat. Ce a postat artista

Soția lui Cătălin Măruță i-a înfuriat pe fani cu una dintre postările făcute pe contul său de instagram. Andra a promovat un produs, dar fanii au taxat-o imediat.
14.10.2021 | 13:50
Andra ia infuriat pe fani iar acestia au taxato imediat Ce a postat artista
ADVERTISEMENT

Andra a stârnit un val de reacții negative cu una dintre postările sale. Aceasta promovează o serie de produse pe pagina de socializare, lucru care îi aduce și un venit destul de important.

Una dintre postări i-a înfuriat însă pe fani și i-au trimis o mulțime de mesaje. Despre ce este vorba? Ei bine, Andra apare alături de soțul și de copiii săi pregătind un desert foarte cunoscut care se poate obține dintr-un praf.

ADVERTISEMENT

Andra i-a înfuriat pe fani, iar aceștia au taxat-o imediat. Ce a postat artista

Andra, la fel ca multe vedete, promovează pe conturile sale de socializare o serie de produse. Acest lucru îi aduce un venit destul de important însă nu și laude. Așa s-a întâmplat și în momentul în care artista, alături de familia sa, a pregătit o budincă extrem de cunoscută care se obține dintr-o pudră.

“Momentele în care ne privim în ochi, râdem și gătim împreună. Să ni le aducem aminte mereu și să nu uităm că asta e cel mai frumos mod de a ne bucura de familie! (…) Hai, lăsați gadgeturile deoparte și să facem niște tarte!”, a scris Andra în dreptul fotografiilor în care apare alături de familie.

ADVERTISEMENT

Imediat fanii au taxat-o și i-au trimis o grămadă de mesaje. Cei mai mulți au amintit că desertul pregătit din acest praf nu este sănătos pentru copii.

Ce mesaje a primit Andra de la fani

Fanii artistei au reacționat imediat când au văzut postarea. Toți au spus că produsul respectiv nu este sănătos mai ales pentru cei mici.

ADVERTISEMENT

“Eu nu cred ca dați așa ceva copiilor! Un orez/griș cu lapte direct din ferma, nu se compară cu acest preparat plin de E-uri/chimicale. Nu vă mai pretați la asemenea reclame nocive în SPECIAL pentru copii! Păcat că vă apreciam ca artist si mamă…!!!”

“Chimicale, e-uri ,refuz sa cred ca faceți reclama la așa ceva, la valoarea ta chiar nu mă așteptam!”

ADVERTISEMENT

“Reclama la chimicale…refuz să cred că mâncați așa ceva.”

“Pentru reclamă faceți tot scenariul acesta? Mănâncă copiii voștri așa ceva???!! Cred că e suficient sa va ocupați de job urile voastre, că o faceți bine. Restul?!…”

“Momente în familie, da. Produse nesănătoase și pline de E-uri, nu, nu, nu”

“N-aș crede că le dați copiilor să mănânce prafurile acelea nocive. Ce face omul pentru bani! Păcat”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT