Life

Andra, imagine controversată de ziua ei. Fanii au reacționat în număr mare

Imaginea postată de Cătălin Măruță cu Andra a stârnit un val de reacții. Fanii se întreabă dacă aceasta este însărcinată din nou.
23.08.2021 | 22:43
Andra imagine controversata de ziua ei Fanii au reactionat in numar mare
Andra, imagine controversată de ziua ei. Fanii au reacționat în număr mare. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

În ziua în care Andra a împlinit 35 de ani, Cătălin Măruță a postat o fotografie pentru a-i ura soției sale “La mulți ani”. Vedeta apare într-o ținută lejeră și se vede că a luat câteva kilograme în plus.

Fanii au reacționat imediat și s-au întrebat dacă artista va deveni din nou mămică.

După ce a primit sute de mesaje, Andra a scris și ea câteva rânduri. A dezvăluit ce cadouri a primit, dar și faptul că și-a lansat o nouă piesă chiar de ziua ei.

ADVERTISEMENT

Andra, imagine controversată de ziua ei. Fanii au reacționat în număr mare

Andra a împlinit 35 de ani, iar Cătălin Măruță i-a transmis un mesaj emoționant. Acesta a postat o fotografie în care se afla alături de soția sa în Italia.

“Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea! ❤️”, a scris prezentatorul.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

În fotografie, Andra apare într-o ținută lejeră și se vede că a luat câteva kilograme în plus. Fanii s-au întrebat imediat dacă nu este însărcinată pentru a treia oară.  În urmă cu ceva vreme aceasta declara însă într-o emisiune faptul că în timpul pandemiei s-a îngrășat puțin.

“Gătesc, dar și mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat și m-am îngrășat.

ADVERTISEMENT

Atunci când mă îngraș, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aș ascunde acest lucru, deci, stați liniștiți că eu dau tot din casă”, a declarat Andra.

Andra și Cătălin au sărbătorit și 13 ani de la nuntă în urmă cu câteva zile.

Ce surpriză le pregătește Andra fanilor

Artista le-a dezvăluit fanilor și ce cadouri a primit de ziua sa . De asemenea a anunțat și faptul că a lansat de ziua ei noua piesă “Timpul”.

ADVERTISEMENT

“De azi-noapte, de la 12, am început să primesc foarte multe mesaje. Și am primit cadouri de la copilașii mei. Am fost foarte bucuroasă și emoționată. Nu știu când au trecut anii ăștia, dar au trecut foarte frumos și alături de oameni minunați, care sunt alături de mine mereu.

Vă pup și vă iubesc pe toți și vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care le primesc, a fost mesajul Andrei. Astăzi, de ziua mea, vreau să vă fac un cadou. Lansez o nouă piesă, la ora 17, pe canalul meu de YouTube. Să fiți acolo cu comentarii și abia aștept părerea voastră despre acest cântec frumos, Timpul”, este mesajul transmis de Andra pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT