Life

Andra, imagine rară alături de tatăl ei. Cum arată Alexandru Mihai, care a devenit avocat la 62 de ani

Andra a făcut publică o imagine rară alături de tatăl ei. Alexandru Mihai este omul care a susținut-o la începutul carierei sale și i-a fost impresar ceva vreme.
15.07.2022 | 23:41
Andra imagine rara alaturi de tatal ei Cum arata Alexandru Mihai care a devenit avocat la 62 de ani
Andra, imagine rară alături de tatăl ei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra a postat o imagine rară alături de tatăl ei. Iată cum arată cel care i-a fost nu numai părinte, ci și impresar artistei.

Andra, imagine rară alături de tatăl ei

Andra a postat pe rețelele de socializare o imagine rară, alături de tatăl ei. Vedeta nu își expun prea des membrii familiei, dar de această dată a vrut să se laude cu tatăl ei, pe nume Alexandru Mihai.

ADVERTISEMENT

Faimoasa cântăreața a postat o descriere scurtă la imaginea alături de tatăl ei: „Tata”, alături de o inimioară.

Alexandru Mihai a fost cel care a ajutat-o pe fiica lui în primele momente ale carierei sale și acestuia i se datorează o parte din succesul pe care l-a avut Andra Măruță.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Tatăl Andrei a devenit avocat la 62 de ani

Andra are o familie plină de artiști. Soția lui Cătălin Măruță mai are un frate și două surori, ea fiind cea mai mică din familie.

Săndel Mihai, fratele Andrei, nu cântă singur, ci alături de soția lui, și au adoptat stilul de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, aceștia au cântat de mai multe ori împreună și au chiar un album cu un nume sugestiv despre rolul muzicii în familia lor ”O familie populară”.

 ”M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, ca pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume”, scria artista pe blogul ei.

ADVERTISEMENT

Tatăl Andrei Măruță a fost foarte pasionat de muzică, acesta fiind și motivul pentru care i-a fost impresar  fiicei sale vreme de mai mulți ani.

Totuși, ajuns la o vârstă onorabilă, acesta a decis să facă un pas curajos și să-și îndeplinească un mare vis.

La 62 de ani, Mihai Alexandru, tatăl Andrei, a absolvit Facultatea de Drept, în anul 2019, și se poate mândri cu faptul că este de profesie avocat. Despre mama sa, artista spunea că este „una la un miliard”.

ADVERTISEMENT
Tags: