Life

Andra, implicată într-un scandal de proporții. Este nevoie de intervenția Poliției

30.12.2020 | 07:50
Andra implicata intrun scandal de proportii Este nevoie de interventia Politiei
Andra, victima hackerilor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra a fost implicată într-un scandal de proporții fără voia ei! Nu este prima vedetă din România de al cărei nume se folosesc hackerii pricepuți pentru a pune la cale escrocherii, însă întâmplarea care a avut loc ieri a ajuns și la urechile artistei.

În numele soției lui Cătălin Măruță, o pagină web falsă a reușit să păcălească mii de utilizatori în speranța că vor câștiga premii puse la bătaie de artista din Cluj.

ADVERTISEMENT

Imaginea juratei de la Românii au talent a apărut pe pagina „Andraa Live”, iar internauții erau rugați să își ofere datele cu caracter personal în scopul câștigării a numeroase premii.

Andra, ținta hackerilor. Mii de români păcăliți

Mulți nu și-au dat seama că respectiva pagină este fake, ba tocmai pe asta au mizat hackerii care au cules datele personale ale românilor.

ADVERTISEMENT

Așa zisa transmisiune live făcută pe contul fals al Andrei era o înregistrare de câteva luni, iar clipul ”în direcr” a fost distribuit de mii de români. Cei care au dat click pe linkurile buclucașe pe care le-au postat hackerii s-ar putea trezi oricând cu mai puțini bani în conturi, fapt pentru care este nevoie de intervenția Poliției pentru a afla cine are timp și chef de astfel de glume ilegale.

În 2017, cântăreața s-a luptat în instanță pentru site-ul ei

Soția lui Cătălin Măruță s-a mai confruntat cu astfel de situații, în care hackerii s-au folosit de identitatea ei pentru a păcăli oamenii.

ADVERTISEMENT

În anul 2017, Andra a ajuns să se lupte în instanță cu Gary Corbett, un individ care nu i-a dat pace, cel care a deținut domeniul andra.ro, sabotând-o nonstop.

Nu e exclus ca printre hackerii care ieri au păcălit alte mii de români să nu fie chiar câțiva fani înrăiți de-ai Andrei, care nu știu unde este limita.

ADVERTISEMENT

Legat de procesul pentru site-ul personal al vedetei, instanța a dispus ca Andra să primească toate drepturile asupra paginii web, având în vedere că individul care o teroriza pe vedetă nu a atacat hotărârea.

 

 

ADVERTISEMENT