Life

Andra, ipostază unică pe litoral. Care este motivul pentru care nu pozează în costum de baie

10.05.2021 | 17:33
Andra ipostaza unica pe litoral Care este motivul pentru care nu pozeaza in costum de baie
Andra, ipostază unică pe litoral. Care este motivul pentru care nu pozează în costum de baie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra apare într-o ipostază unică pe rețelele de socializare, după ce weekend-ul trecut a dat o fugă pe litoralul românesc. Frumoasa cântăreață s-a pozat alături de familie, dezvăluind care este motivul pentru care nu apare în costum de baie. 

Vedeta se numără printre puținele persoane publice care țin enorm la intimitate, motiv pentru care nu postează niciodată în mediul online imagini de la plajă sau de la piscină, în costum de baie. Artista apare mereu îmbrăcată sau lasă la vedere foarte puțină piele.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta jurată de la „Românii au talent” și-a surprins de data aceasta fanii cu ultima ipostază din jacuzzi. Andra este îmbrăcată în costum de baie, deși nu se observă acest lucru prea mult pentru că în fața sa stă David, fiul ei și al lui Cătălin Măruță.

Andra s-a pozat la mare. Imaginea rară în costum de baie

„Cu dor de mare în suflet și poftă de simțit nisipul cu tălpile goale, am plecat spre răsărit!!! Suntem în formulă completă și abia așteptăm să simțim briza! Oare și valurilor le-a fost dor de noi?🌊🌞

ADVERTISEMENT

Marea ne cheamă deja la ea! Puțin înnorat azi, dar cald și primitor, ca-n vizită la un prieten drag!”, a scris Andra pe Instagram, unde a publicat și câteva imagini.

Așadar, jurata de la Pro TV a profitat de vremea frumoasă, însă nu a reușit să facă o baie în mare. Cu toate aceasta vedeta s-a bucurat de jacuzzi hotelului în care a fost cazată, împreună cu soțul Cătălin Măruță și cei doi copii, David și Eva.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Cântăreața apare cu zâmbetul pe buze, la marginea piscinei, fără să lase prea multă piele la vedere. Frumoasa brunetă nu apare niciodată în costum de baie și are grijă să se pozeze numai de la bust în sus, chiar dacă este la plajă.

Soția prezentatorului de la Pro TV a mărturisit în trecut care este motivul pentru care nu are fotografii la fel ca restul vedetelor autohtone. Andra a precizat că nu dorește să facă publice astfel de imagini pentru că sunt mult prea intime.

ADVERTISEMENT

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a spus artista în urmă cu ceva vreme, într-o emisiune TV.

ADVERTISEMENT