Life

Andra Lotsopa, concurenta Bravo, ai Stil! cu trăsături ca ale Angelinei Jolie, modificată de operațiile estetice – Foto

15.07.2020 | 14:39
Andra Lotsopa concurenta Bravo ai Stil cu trasaturi ca ale Angelinei Jolie modificata de operatiile estetice  Foto
Andra Lotsopa de la Bravo, ai Stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Lotsopa a participat în prima ediție Bravo, ai Stil, însă de atunci nu se mai știe nimic despre ea. Deși are trăsături frumoase și cu siguranță ar avea succes pe podiumurile de modă, tânăra a rămas în umbră.

Mai activă este pe Instagram, unde postează imagini din viața ei personală.

De observat este că Andra nu mai arată la fel ca în 2017, când a participat la show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Andra Lotsopa, modificată de operațiile estetice

Majoritatea tinerelor din România dau fuga la medicul estetician pentru a-și modifica fizionomia. Fie că este vorba de nas, buze, sâni sau lifting facil, tot mai multe fete sunt disperate să își modifice înfățișarea.

 

View this post on Instagram

 

🕸🕷 spider

A post shared by 𝐀𝐍𝐃𝐑𝐀 • 𝐀𝐏𝐎𝐒𝐓𝐎𝐋🦋 (@andraa.lotsopa) on


Este și cazul Andrei Lotsopa, care și-a îmbunătățit stilul vestimentar, dar și fizionomia. Deși era frumoasă și făcea furori printre bărbați, ex concurenta Bravo, ai Stil! și-a mărit buzele considerabil, și-a injectat botox în pomeți și a apelat la medicul estetician și pentru implanturi mamare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

🥝

A post shared by 𝐀𝐍𝐃𝐑𝐀 • 𝐀𝐏𝐎𝐒𝐓𝐎𝐋🦋 (@andraa.lotsopa) on

În prezent, Andra seamănă foarte bine cu Angelina Jolie, iar schimbările fizice sunt mai mult decât evidente, semn că medicul estetician și-a făcut treaba exemplar.

Fosta concurentă Bravo, ai Stil!, de la Kanal D este urmărită pe Instagram de peste 60 de mii de admiratori, mulți mai puțin decât ex-colegele sale Marisa Paloma, Iuliana Dorftei sau Emily Burghelea, care au încercat să rămână în showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT

În emisiunea Bravo, ai Stil, Andra Lotsopa s-a făcut remarcată datorită stilului său vestimentar, dar și frumuseții sale. Ea a avut câteva conflicte cu o altă concurentă, Petronela. De asemenea, fosta Bravo, ai Stil! s-a certat în cadrul emisiunii și cu Iulia Albu, care a criticat-o de nenumărate ori.