Life

Andra, luată prin surprindere de un concurent de la Românii au talent. Ce i-a spus juratei

13.04.2021 | 12:53
Andra luata prin surprindere de un concurent de la Romanii au talent Ce ia spus juratei
ADVERTISEMENT

Andra a fost luată prin surprindere de unul dintre concurenții care au urcat pe scena emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV. Participantul i-a spus frumoasei cântărețe un lucru pe care aceasta nu l-a știut până acum. 

Constantin Garbiș (64 de ani) s-a bucurat să o vadă în carne și oase pe artistă, precizând fără perdea că a petrecut serile de vară în compania soțului ei, prezentatorul Cătălin Măruță. Cei doi bărbați s-au cunoscut pe litoralul românesc, în stațiunea Vama Veche.

ADVERTISEMENT

Concurentul, care a făcut parte, în urmă cu ani buni, din trupa Hard Rock Faraon, a uimit-o pe Andra cu dezvăluirile sale. Din păcate, Constantin Garbiș nu a fost lăsat să spună mai multe, fiind oprit de ceilalți jurați de la „Românii au talent”.

Andra, impresionată de dezvăluirile unui concurent de la Românii au talent

„E prima dată când vă văd live, doamna Andra. Cu Măruță ne-am distrat la Vama Veche”, a mărturisit Constantin Garbiș în fața juraților de la „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

„Nu spune, nu spune, că după aia îi scoate ochii acasă”, a declarat prezentatorul Pavel Bartoș.

„Nu trebuia să spui, omule, că el a zis acasă că se duce la Techirghiol, la Băi”, a spus la rândul său Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

„Atunci, în fine. Haideți, e prea multă vorbă”, a completat Constantin Garbiș, care este cunoscut sub numele de „Jaguarul de la Vama Veche”.

Concurentul de la Pro TV s-a născut într-o familie de muzicieni și cântă pe plajele de la malul Mării Negre de peste 30 de ani. Este o emblemă a Vămii datorită muzicii și poveștilor sale, Andi Moisescu recunoscând că a avut ocazia să-l asculte de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Constantin Garbiș cântă vara în Vamă, în timp ce iarna este instructor de canto-muzică ușoară la Casa de Cultură din Medgidia. Bărbatul petrece tot sezonul estival la malul mării, de unde pleacă abia la începutul lunii septembrie, dovadă că este un personaj foarte cunoscut.

„Mă trag dintr-o familie de muzicanți. Din clasa I, mârâiam primele armonii cu vocea. În Vamă, sunt emblemă. Nici nu se deschide Vama și întreabă toți de mine. Am stat lângă turiștii din Vama Veche întotdeauna, i-am învățat numai lucruri bune.

Am o vârstă înaintată și, dacă am făcut greșeli, am zis să nu facă și prietenii mei la fel. Ei au văzut în mine un vraci, un fel de indian sfânt. Toți se adună pe lângă mine, mai ales că sunt un sac de povești”, a povestit „jaguarul din Vama Veche”.

ADVERTISEMENT