Life

Prin ce trece Andra Măruță chiar și acum, după zeci de ani de carieră: ”Sunt o fire sensibilă”

Andra Măruță este una dintrele cele mai îndrăgite artiste, însă chiar și așa, vedeta a avut și are în continuare parte de episoade dure. După zeci de ani de carieră, cântăreața se numără printre victimele bullying-ului. 
05.01.2022 | 14:45
Prin ce trece Andra Maruta chiar si acum dupa zeci de ani de cariera Sunt o fire sensibila
ADVERTISEMENT

Andra Măruță se bucură de un real succes pe plan profesional, iar acasă o așteaptă o familie de nota zece, un soț care o susține necondiționat și doi copii care deja cochetează cu lumea artistică.

Dar, chiar dacă se laudă cu viață desprinsă din filme, Andra recunoaște că, de fapt, lucrurile nu sunt mereu roz nici pentru ea.

ADVERTISEMENT

Andra Măruță, victima bullying-ului

Faptul că a ales să urmeze o carieră care o expune în totalitate nu i-a adus numai beneficii, ci a și pus-o în fața unor situații limită.

Ca și alte vedete de la noi, în copilărie și în adolescență, cântăreața spune că a fost victima bullying-ului, chin prin care și acum, din când în când, mai este nevoită să treacă.

ADVERTISEMENT

Iar atunci când valul de hate (n.r. ură) care vine spre ea o doboară, jurata de la ”Românii au talent”, mărturisește că norocul, puterea și toată susținerea de are are nevoie vin din partea soțului său. Cătălin Măruță este persoana pe umărul căreia plânge și de la care își ia energia necesară de a merge mai departe.

”Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință”

”Am fost și cred că sunt și acum (n.r. victima bullyin-ului), ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur.

ADVERTISEMENT

Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit. Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor”, a spus Andra Măruță, conform Viva.

Artista și-a dedicat întreaga viață muzicii

În ciuda situațiilor neplăcute pe care a fost nevoită să le înfrunte și a sacrificiilor făcute de ea și familiei ei, Andra Măruță spune că nici măcar o clipă nu regretă faptul că și-a petrecut copilăria alergând de la un spectacol la altul, sprijin fiindu-i mereu tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Și asta pentru că dorința sa a fost mereu aceeași: de a le da celor care o ascultă o stare de bine și de a fi un model demn de urmat în viață.

”Din dragoste pentru muzică, voiam să urc mereu pe scenă. Încercam să nu ratez niciun concert sau niciun concurs. Nu a fost deloc ușor, mergeam cu tatăl meu peste tot, băteam toată țara din nord până în sud și de la est la vest, cu trenul sau cu autocarul. Ne era cald sau frig, adormeam cu bagajele în brațe, dar nimic nu m-ar fi făcut să renunț și nici nu regret nimic.

Am învățat multe din aceste experiențe și m-am hrănit din relația cu publicul, am fost foarte conectată la cei din fața mea, atentă la reacțiile lor. Mereu îmi propun ca prin ceea ce fac să influențez în mod pozitiv viața mea, dar și a celor din jurul meu”, a mai adăugat artista.

ADVERTISEMENT