Life

Andra Măruță, dezvăluiri despre relația cu copiii. Cum îi educă pe Eva și David 

Andra Măruță a făcut dezvăluiri despre relația cu copiii ei, Eva și David, dar și cum îi educă pe cei doi.
18.06.2021 | 16:00
Andra Maruta dezvaluiri despre relatia cu copiii Cum ii educa pe Eva si David
Andra Măruță, dezvăluiri despre relația cu copiii. Cum îi educă pe Eva și David. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andra a vorbit despre relația pe care o are cu copiii ei și ai lui Cătălin Măruță, David și Eva. Jurata de la „Românii au talent” a dezvăluit ce fel de mamă este și cum îi educă pe cei mici.

Îndrăgita cântăreață postează adesea fotografii cu copiii ei pe rețelele sociale și este mândră de ei. Iată ce metode a folosit Andra pentru a-i educa pe cei doi.

ADVERTISEMENT

Andra Măruță, dezvăluiri despre relația cu copiii. Cum îi educă pe Eva și David

Andra a vorbit despre viața de familie și a dezvăluit cum îi educă pe copiii ei, David și Eva. Artista susține că vrea ca micuții ei să crească cât  mai liberi, așa că nu le ascunde nimic.

Atât Andra, cât și Cătălin Măruță au discuții libere cu copiii lor pentru a-i face să înțeleagă diverse lucruri despre viață.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Pro TV este de părere că nu ar trebui să existe subiecte tabu între părinți și copii, indiferent despre ce este vorba.

Artista a mai spus că nu evită să le răspundă copiilor atunci când au întrebări mai delicate, așa cum s-a întâmplat cu fiul lor cel mare.

ADVERTISEMENT

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile.

Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece.

ADVERTISEMENT

Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente. Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare.

Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! Întrebări încuietoare nu știu dacă pun, adică nu există teme care să ne încuie, suntem deschiși cu ei.

Cătălin a povestit recent într-un podcast că David ne-a întrebat despre prezervative la un moment dat, de exemplu. I-am explicat ce este și asta a fost. Cred că nu ar trebui să existe tabuuri între părinți și copii”, a declarat Andra pentru libertateapentrufemei.ro.

Andra, despre viața de familie

În cadrul aceluiași interviu, Andra a vorbit despre viața de familie în general. Vedetei îi place să petreacă timp cu soțul ei, însă nu ar sta foarte mult fără ce doi copii, pentru că li s-ar face tare dor de ei.

„Cel mai mult îmi place să descoperim lumea împreună, să mergem în locuri noi, să gustăm mâncăruri, să cunoaștem oameni.

Nu am nevoie de experiențe deosebite, ci doar de timp, de un weekend prelungit în doi. Avându-i pe Eva și pe David, nu îmi propun să petrec mai multe zile departe de ei, am fi topiți de dorul lor”, a mai spus Andra.

Andra a mai spus că nici ea, dar nici Cătălin Măruță nu sunt posesivi sau geloși, pentru că au încrede unul în celălalt. Cei doi au și o relație de prietenie, un lucru foarte bun, pentru că mereu își cer sfaturi unul altuia, după cum a explicat artista.

ADVERTISEMENT