Life

Andra Măruță, enervată la culme de fiica ei. Cum a reacționat artista: „Sper că nu doar mie mi se întâmplă”

Andra Măruță a fost enervată la culme de fiica ei, Eva, după ce micuța a strigat-o insistent de câteva ori. Iată cum a reacționat cântăreața.
28.10.2021 | 12:34
Andra Maruta enervata la culme de fiica ei Cum a reactionat artista Sper ca nu doar mie mi se intampla
Andra Măruță, enervată la culme de fiica ei. Cum a reacționat artista. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Măruță a postat pe rețelele sociale un clip video cu Eva, fiica ei, care a enervat-o la culme. Videoclipul a stârnit râsetele internauților, care au empatizat cu soția lui Cătălin Măruță.

Cântăreața își iubește foarte mult copiii și le arată adesea fanilor ipostaze amuzante cu aceștia. Cea mai recentă filmare a devenit virală pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andra Măruță, enervată la culme de fiica ei. Cum a reacționat artista

În videoclipul postat, Andra a mers la bucătărie și a deschis cuptorul, după care fiica ei de șase ani a strigat-o insistent, de mai multe ori, deși artista a răspuns din prima.

La un moment dat, jurata de la Românii au talent s-a enervat și a scos un țipăt de disperare, enervată de strigătele insistente ale Evei.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a fost realizat doar pentru amuzamentul fanilor, care s-au amuzat teribil de ceea ce au văzut. Fanii au încurajat-o pe cântăreață și i-au lăsat sute de comentarii, spunându-i că nu este singura în această situație.

„Sper că nu doar mie mi se întâmplă”, a scris Andra în dreptul clipului video postat pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

„Oh, da! Exact așa!”, „E fix așa și la noi”, „Mie, da! Și când încep toate trei fetițe ale mele…”, „Și pe mine mă strigă încontinuu”, „Tare mă bucur că nu doar eu sunt în situația asta”, „Și eu mă mir cum mai rezistă mama la cât de des o strig”, „În nici un Caz doar ție, pe mine mă înnebunesc zi de zi așa”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit de la urmăritori.

Andra, dezvăluiri despre Eva și David

În urmă cu câteva luni, Andra a vorbit, în cadrul unui interviu, despre copiii ei. Artista a dezvăluit că Eva și David seamănă foarte mult cu ea și Cătălin Măruță și îi urmăresc pe cei doi cum se dezvolt, treptat.

ADVERTISEMENT

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile.

Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat.

Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente”, a declarat Andra într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT