Life

Andra Măruță, fără pic de machiaj. Uite-o așa cum nu o vezi niciodată la TV -Foto

14.07.2020 | 17:01
Andra Maruta fara pic de machiaj Uiteo asa cum nu o vezi niciodata la TV Foto
Andra Măruță, 19 ani pe scenă. Cum arăta vedeta la începutul carierei Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Măruță se numără printre cele mai iubite artiste din România, care se bucură de popularitate și Instagram.

Ea este apreciată și pentru sinceritatea de care dă dovadă, motiv pentru care, din nou, a câștigat încrederea fanilor, după ce a postat imagini cu ea fără pic de machiaj.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a îndemnat fanii să fie naturali, să se accepte așa cum sunt, căci doar așa vor fi cu adevărat iubiți.

Andra Măruță, fără pic de machiaj

Fără doar și poate, soția lui Cătălin Măruță este una dintre puținele vedete din România care pot să apară în public și fără pic de machiaj. Andra a avut curajul să se fotografieze fără intervenția make-up artistului și a postat imaginile pe internet. Ea a lăsat și un mesaj încurajator pentru fani.

ADVERTISEMENT

„ Nu te feri să te arăți exact așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă!”, a scris Andra pe rețeaua de socializare.

Andra, fără pic de machiaj. Foto: Instagram

Urmărită de peste 2,3 milioane de admiratori, Andra a primit mii de like-uri la postări și sute de comentarii. Fanii s-au bucurat pentru sinceritatea artistei și i-au lăsat mesaje de încurajare. „ Mi-ai câștigat inima de când m-am născut, iubita mea frumoasă!😍 Îți stă atâta de bine fara make-up și chiar ești atâta de frumoasă!🥰Și pistruii aia a tăi sunt perfecți.”, a menționat o admiratoare.

ADVERTISEMENT

Urmăriți de milioane de fani pe internet

Andra și Cătălin Măruță sunt printre cele mai mediatizate vedete din showbiz-ul autohton și se bucură de popularitate și pe rețelele de socializare. Andra are 2, 3 milioane de admiratori pe Instagram, iar Cătălin Măruță are 670 de mii de fani. Eva Măruță este urmărită de 240 de mii de admiratori, iar David are 63 de mii de fani activi pe cont.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008, iar în 2011 a venit pe lume David, iar 2015 micuța Eva. ” Nu știu cum a fost la alții, dar pentru noi, perioada de izolare nu a fost liniștită. A fost plină de joacă, de aventuri în sufragerie și cazemate construite în dormitor, cu clătite la micul-dejun și multe filme și desene animate.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău ca a fost nevoie de ceva atât de dramatic pentru a sta mai mult împreună. Eu și Andra am dat un interviu în Forbes Kids despre partea bună a acestei perioade dificile.”, a menționat Măruță pe Instagram.

ADVERTISEMENT