Life

Andra Măruță vs. Delia – cine câștigă mai mulți bani. Avem sumele reale pe care le încasează cele două cântărețe

Andra Măruță și Delia Matache sunt două dintre cele mai apreciate și mai căutate artiste autohtone, dar care dintre ele are cea mai mare avere din muzică.
27.06.2022 | 20:23
Andra Maruta vs Delia  cine castiga mai multi bani Avem sumele reale pe care le incaseaza cele doua cantarete
Andra Măruță vs Delia Matache. Care este cântăreața care câștigă cel mai bine. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele două cântărețe sunt pe scenă de foarte multe vreme și pe lângă cariera artistică fac parte și din proiecte de televiziune. Afacerile nu sunt lăsate deoparte, dar cine câștigă mai mulți bani? FANATIK are sumele reale.

Andra Măruță vs. Delia Matache. Care este cântăreața care câștigă cel mai bine

Andra Măruță și Delia Matache se mândresc cu cariere muzicale care le aduc recunoașterea publicului, dar care este cântăreața care o duce cel mai bine din punct de vedere financiar și care sunt sumele pe care le cer pentru concerte?

ADVERTISEMENT

Jurata de la Românii au talent se numără printre artistele considerate cele mai bogate. Vedeta de la Pro TV are venituri lunare care depășesc suma de 10.000 de euro, în timp ce pentru un concert solicită 6.000 de euro, preț pentru 2 ore.

Banii care intră în casa artistei nu sunt numai din muzică, ci și din proiectele de televiziune și contractele de imagine. Conform raportărilor făcute către ANAF, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, firma Andra Record, deținută de brunetă, a avut în 2021 o cifră de afaceri de peste 3,6 milioane de lei, cu 20% mai puțin decât în anul anterior.

ADVERTISEMENT

Mai exact, după achitarea impozitele și taxele, Andra Măruță, a rămas cu un profit de peste 915.000 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 185.000 de euro. În plus, din postura de jurat artista primește lunar 8.000 de euro.

Delia Matache, profituri uriașe din muzică și alte afaceri

La polul opus, Delia Matache are profituri de milioane de lei din muzică, dar și din alte afaceri. Vedeta de la Antena 1 o duce excelent prin prisma spectacolelor și concertelor pe care le susține pentru suma de 19.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, jurata de la iUmor este acționar și/sau proprietar al afacerilor: Roka Records, Red-Os Technologies, Stardelsound, Deliaevent, Black Spirit, Humans Dna și Delmedia Events, care au legătură cu barurile, dar și cu domeniul IT.

Datele obținute de FANATIK de la ANAF arată că frumoasa blondină învârte banii pe bandă rulantă. Cifra de afaceri a tuturor companiilor sale se ridică la peste 7.150.000 de lei, adică aproximativ 1,4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Deliaevent și Roka Records sunt două dintre firmele care scot cele mai bune profituri, de aproape 3 milioane de lei.

ADVERTISEMENT