Life

Andra, mesaj emoționant pentru fiica sa și al lui Cătălin Măruță. Eva împlinește 6 ani

Andra este în culmea fericirii. Cântăreața are motive de sărbătoare, după ce fiica sa și a prezentatorului Cătălin Măruță a ajuns la vârsta de 6 ani.
23.07.2021 | 18:10
Andra mesaj emotionant pentru fiica sa si al lui Catalin Maruta Eva implineste 6 ani
Andra, mesaj emoționant pentru fiica sa și al lui Cătălin Măruță. Eva împlinește 6 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata de la „Românii au talent” i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale, la împlinirea a șase anișori. Vedeta de la Pro TV are numai cuvinte de laudă la adresa micuței sale.

Andra o numește pe Eva Măruță „raza mea de soare”, în timp ce gazda emisiunii „La Măruță” se arată mândru și împlinit alături de cei doi copii pe care-i are cu artista.

ADVERTISEMENT

Andra, sărbătoare mare în familie. Fiica artistei, Eva Măruță, împlinește 6 ani

„La mulți ani, raza mea de soare! Eva mea dulce și deșteaptă, să fii mereu cu sufletul deschis, ca acum!”, a scris Andra pe Instagram, alături de câteva imagini cu fiica sa.

Eva Măruță a primit foarte multe urări din partea celor dragi, cât și a celor care o urmăresc în mediul virtual, micuța având de ceva vreme propriile pagini pe rețelele de socializare. Ce-i drept, acestea sunt administrate de părinți.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, copil minunat! Îți mulțumim că ne faci viața mai frumoasă și ne bucuri cu fiecare zâmbet! Te iubim!❤️”, a scris la rândul său Cătălin Măruță pentru fiica sa.

Prezentatorul de la Pro TV a postat și o filmare în care Eva le povestește internauților cum se pregătește pentru ziua sa de naștere. Micuța a avut parte de o petrecere la care au fost invitați toți oamenii dragi și apropiați.

ADVERTISEMENT

Fiica cântăreței Andra a purtat cea mai frumoasă rochie din garderobă și s-a bucurat de servicii complete în ceea ce privește manichiura, care a fost albastră. În plus, Eva Măruță a avut părul făcut bucle.

Micuța a avut o petrecere cu baloane cu heliu, unicorni și pizza. Vata pe băț roz nu a lipsit din curtea familiei Măruță, fetița celor două vedete având inclusiv popcorn și înghețată, toate pe placul celor mici.

ADVERTISEMENT

Ce-și dorește Eva Măruță de mai bine de un an

Eva Măruță își dorește foarte mult un animal de companie. Micuța a făcut front comun cu fratele ei mai mare, David, și speră ca părinții să le cumpere un câine pe care și-l doresc foarte mult.

Fetița cuplului a mărturisit în urmă cu câteva luni că este dispusă să renunțe la telefon și la hainele de firmă pentru a avea ceea ce-și dorește.

„Eva ne tot amenință, că are bani din reclamă, că i-a făcut o reclamă și îi zice în fiecare zi lui taică-su de ce nu-mi cumperi, că am bani din reclamă.

De un an tot asta zice, așa că… din banii de reclamă probabil că o să îi cumpăram un câine”, a povestit Andra la un moment dat, la un post de radio.

ADVERTISEMENT