Life

Andra Măruță, mesaj pentru toate mămicile din România: „Of, ce să facem?”

12.11.2020 | 13:26
ADVERTISEMENT

Andra este o mămică dedicată, motiv pentru care stă alături de fiica ei în orice moment. În această perioadă de pandemie, cântăreața s-a fotografiat alături de Eva, care face grădiniță online. De teme se ocupă tocmai Andra 🙂

Artista și-a întrebat comunitatea de peste 2 milioane de fani de pe Instagram cum se descurcă cu școala sau grădinița online, însă întrebarea era dedicată mai mult mămicilor.

ADVERTISEMENT

„Școlile și grădinițele sunt online, dar mami e mereu în zonă, offline! Of, ce să facem? ? Trebuie să îi ajutăm! La voi cum e atmosfera?”, a scris Andra pe Instagram.

„Ce mămică superbă! ❤️ Multă baftă, Eva și David! ? Sperăm să revenim la normal cât mai curând! Andra și Măruță au doi copii frumoși, pe Eva și David”, i-a scris o admiratoare artistei.

ADVERTISEMENT

„Și eu fac tot ore online! Acum am ieșit putin din oră pentru a-ți aprecia postarea și pentru a-ți lăsa un comentariu! Te ador, draga mea! Ești o mămică eroină!❤️ ”, a menționat un alt fan.

„Nasol cu online-ul, gărgărițelooooor?❤️ Vă pup ! Zi frumoasă și spor la școală ❤️”, a mai scris un urmăritor.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au doi copii, pe Eva și David

„Suntem echilibrați, cred că amândoi ținem la aceleași reguli. Să creștem copiii cu răbdare, atenție și blândețe. Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia. Așa că orice conflict se stinge foarte repede. Până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar, când apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede”, a declarat Andra despre relația cu soțul ei, Cătălin Măruță.

„Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, spunea cântăreața despre cel de-al treilea copil.

ADVERTISEMENT