Life

Andra Mihail de la Chefi la cuțite, dezvăluiri din viața personală. Are sau nu iubit?

Andra Mihail de la Chefi la cuțite, dezvăluiri despre viața personală. Ce le-a spus fanilor pe Instagram?
25.06.2021 | 09:41
Andra Mihail de la Chefi la cutite dezvaluiri din viata personala Are sau nu iubit
ADVERTISEMENT

Andra Mihail, una dintre cele mai frumoase concurente de la Chefi la cuțite, a făcut mărturisiri legate de viața sa personală. Mulți se întrebau dacă aceasta are sau nu iubit, iar ea a răspuns presupunerilor.

Andra Mihail de la Chefi la cuțite, dezvăluiri despre iubitul său. Este sau nu cu cineva?

Andra Mihail nu avea un iubit în timpul emisiunii Chefi la cuțite, iar iată că lucrurile nu s-au schimbat deloc. Concurenta este, în continuare, singură.

ADVERTISEMENT

Aceasta a câștigat mulți fani pe rețelele de socializare după ce a participat la emisiune, iar acum este urmărită de 32.000 de oameni pe pagina sa de Instagram.

Tocmai de aceea, mai mulți dintre acești admiratori au fost curioși să afle dacă aceasta este într-o relație. Așadar, Andra Mihail a decis să le satisfacă fanilor săi toate curiozitățile.

ADVERTISEMENT

Ea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram, iar una dintre întrebări a fost aceasta, referitoare la situația amoroasă a fostei concurente din echipa mov.

Răspunsul a fost unul scurt, „Nu”, dar aceasta nu pare prea deranjată de faptul că este singură. Ea chiar părea că glumește pe această temă, pentru că a folosit o imagine amuzantă, cu o femeie și un bărbat, în care aceasta îi cere pizza.

ADVERTISEMENT
Răspunsul Andrei Mihail
Răspunsul Andrei Mihail. Sursa foto: Instagram

Andra Mihail și-a îndeplinit visul la Chefi la cuțite

Andra Mihail a spus întotdeauna că visa să ajungă la Chefi la cuțite, ea fiind fană a lui Cătălin Scărlătescu. Mai mult, la un moment dat în timpul emisiunii, ea spunea că ea și bucătarul se potrivesc, ambii fiind singuri.

„La momentul respectiv doar visam să port această tunică, dorința era atât de mare încât parcă nu puteam să o spun cu voce tare. Au fost mii de concurenți în audiții și sute în bootcamp.

ADVERTISEMENT

Realizez că toți cei care facem parte din echipe avem ceva special, se numește determinare, ambiție, dorința și pasiune”, a scris Andra Mihail pe Instagram.

Andra Mihail, prietenă cu Alexandra Stan de 27 de ani

Un lucru care poate nu se știa despre Andra Mihail este că are o relație de prietenie de peste 20 de ani cu cântăreața Alexandra Stan.

„Am avut formație când eram mici, ne-am născut pe aceeași stradă, suntem prietenie de 27 de ani, ne-am făcut formație, se numea Barbie, țineam concerte la mine în curte, tăiam bilete, le luam banii și ce strângeam cumpăram pâine cu parizer, cu salam…”, a spus fosta concurentă de la Chefi la cuțite”, a spus ea la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT