News

Andra Miron a demisionat de la Realitatea TV, după 14 ani: “Nu e uşor”

01.05.2019 | 16:48
Andra Miron prezenta prinicipalul jurnal de știri al zilei

Andra Miron a plecat de la Realitatea TV, iar anunțul a fost făcut astăzi, de 1 Mai, de colega ei, Nora Dincă, pe Facebook. Jurnalista a confirmat despărțirea de televiziunea unde a activat în ultimii 14 ani. Se pare că plecările de la postul lui Cozmin Gușă nu se opresc aici, după ce Rareș Bogdan a intrat în politică ca membru al PNL.

Andra Miron s-a despărțit de telespectatori cu un buchet de flori în mână

Andra Miron a zâmbit cu lacrimi în ochi la finalul ultimului jurnal prezentat și a ținut un buchet de flori în mâini. Nu sunt clare motivele pentru care Andra a fost nevoită să plece de la Realitatea TV, însă se cunoaște situația de criză pe care postul o traversează de ceva timp din punct de vedere financiar.

„După imaginea asta, ai putea crede că e ușor să te desprinzi de 14 ani din viața ta.  Nu e, desigur. Nici pentru cei ce pleacă, nici pentru cei ce rămân. Desenăm un zâmbet, soare peste furtuna de lacrimi, și mergem mai departe.  În urmă, 14 ani de amintiri, 14 ani din viața noastră. Înainte, speranța că vom construi altele de neuitat de importante și de frumoase.

Andra Miron părăsește micile ecrane, după 14 ani. Foto: captură Realitatea TV

Nora Dincă regretă plecarea Andrei

Nimeni nu este de neînlocuit e o minciună -cu care ne mințim, sau suntem mințiți, ca să nu cădem -nici cei ce pleacă, nici cei ce rămân- de pe sârma asta care este viața. Sau optica unor oameni care nu prețuiesc nimic, pentru că nu știu să vadă nimic în afara propriei persoane -oameni săraci, oricâte avuții ar strânge.

Andra Miron, asemeni multora care au plecat și care vor mai pleca, va fi înlocuită, desigur, dar asta nu înseamnă că Andra nu a fost de neînlocuit.  Pentru că a fi de neînlocuit nu înseamnă că nu mai am ce să pun în locul tău, într-o organigramă. A fi de neînlocuit înseamnă că atunci când pleci, pleci cu o bucățică din locul acela și lași în loc o bucățică din tine.”, scrie Nora Dincă pe Facebook.