Life

Andra, moment emoționant la petrecerea de cununie și botez a lui Nicole Cherry. Filmarea făcută publică de artistă

Andra Măruță a emoționat-o pe Nicole Cherry la petrecerea de cununie civilă și botez. Proaspăta mireasă a filmat întregul moment în timp ce dansa cu soțul ei.
20.05.2022 | 10:32
Andra moment emotionant la petrecerea de cununie si botez a lui Nicole Cherry Filmarea facuta publica de artista
Andra, moment emoționant la petrecerea de cununie și botez a lui Nicole Cherry. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a fost impresionată de Andra, care i-a cântat la nuntă. Vedeta a urcat pe scenă pentru dublul eveniment al artistei, care și-a botezat fetița, dar s-a și căsătorit cu Florin Popa.

Andra, moment emoționant la cununia lui Nicole Cherry

Nicole Cherry s-a căsătorit cu iubitul ei, joi, iar Andra a oferit un moment muzical special. Se știa deja că artista o să cânte la nunta lui Nicole Cherry.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a ținut mereu fanii la curent pe rețelele de socializare cu cununia sa, iar un moment cu Andra cântând pe scenă la petrecere nu ar fi putut să treacă fără a fi imortalizat.

Nicole Cherry a filmat-o pe artistă în timp ce cânta piesele de dragoste care au consacrat-o. Desigur, nu putea lipsi nici piesa Pas cu pas, despre care Nicole Cherry dezvăluia că este cea pe care adoarme fiica sa și spunea chiar că nu o mai suportă.

ADVERTISEMENT

Atunci, artista spunea că o va ruga pe Andra să scoată piesa Pas cu pas din repertoriu, glumind, pentru că la nunta sa a dansat în brațele proaspătului său soț pe această piesă.

„Abia aștept să îi cânte Andra Pas cu pas. Vreau să spun în premieră, dacă e o piesă pe care nu o mai suport, e Pas cu pas. Nu e cu răutate, doar pe ea adoarme fiica mea. Florin când intră în casă și aude piesa, îmi zice ‘Iar ai pus melodia asta’?

ADVERTISEMENT

Până la botez cred că îi spunem Andrei ‘Te rog frumos să o excluzi din acest concert’. E minunată oricum, atât de mare e hitul. I-am scris și ei, Andra, piesa asta face minuni”, spunea artistă La Măruță.

Nicole Cherry și Florin Popa s-au căsătorit civil

Nicole Cherry și Florin Popa au organizat un dublu eveniment, au făcut cununia civilă și botezul fiicei lor, joi. Artista dezvăluia înainte de marile evenimente că este cam stresată.

ADVERTISEMENT

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a spus Nicole Cherry, pe Instagram, înainte de a se căsători.

ADVERTISEMENT
Tags: