Life

Andra, pusă la zid de fani după petrecerea organizată de ziua fetiței sale! Ce detaliu important a scăpat din vedere

26.07.2020 | 17:46
Andra pusa la zid de fani dupa petrecerea organizata de ziua fetitei sale Ce detaliu important a scapat din vedere
ADVERTISEMENT

A fost un weeekend de sărbătoare în familia Măruță, pentru că Eva, fiica celor doi soți a împlinit frumoasa vârstă de 5 anișori și a avut parte de o aniversare de neuitat. Nici măcar pandemia de coronavirus nu a împiedicat-o pe Andra să-i organizeze fetiței o petrecere demnă de o adevărată prințesă.

Ulterior, îndrăgita artistă a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la fericitul eveniment și a profitat de ocazie pentru a-i ura încă o dată „La mulți ani” micuței. Nu mică i-a fost, însă, mirarea când a văzut că unii dintre fani nu s-au obținut nici măcar acum de la comentarii negative.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că tabloul de familie era incomplet. Vedetei Pro TV i s-a reproșat că în niciuna din imaginile publicate pe contul său de Instagram nu apare și David, frățiorul mai mare al Evei. Absorbită de petrecere, Andra nu a observat criticile internauților.

Andra, criticată dur de fani după petrecerea de ziua Evei

Nu s-a supărat David că nu l-ați băgat și pe el în poze?”, „Da, are dreptate doamna respectivă, David nu apare în nicio poză”, sau „Unde este David? De ce nu apare în poze?”, au scris aceștia, așteptând un răspuns din partea artistei.

ADVERTISEMENT

Unii dintre fani au fost, însă, mai radicali și au sfătuit-o să-i blocheze pe toți cei care i-au lăsat comentarii negative. Asta în timp ce alții i-au transmis să nu ia în seamă aceste reproșuri. Nu de alta, dar „gura lumii nu o astupi niciodată”.

Mesaj emoționant de ziua fiicei sale

Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu!”, a scris Andra pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Imediat, mesajul său a primit mii de like-uri din partea internauților, care au ținut, totodată, să transmită gânduri bune micuței prințese a familiei Măruță. „La mulți ani frumoși și fericiți, Eva”, sau „Să crești mare și să o faci pe mami mândră de tine, îngeraș”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Tags: