Life

Andra s-a dat de gol la Românii au talent. Ce detaliu a dezvăluit soția lui Măruță

04.05.2021 | 08:42
Andra sa dat de gol la Romanii au talent Ce detaliu a dezvaluit sotia lui Maruta
Andra s-a dat de gol la Românii au talent. Ce detaliu a dezvăluit soția lui Măruță. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Andra s-a dat de gol la Românii au talent, după ce a dezvăluit un detaliu din viața ei în ultima ediție a show-ului unde este jurată de un deceniu. Totul s-a întâmplat în timp ce o concurentă se afla pe scenă. 

Soția lui Cătălin Măruță a remarcat cât de înaltă este fata care a urcat pe scenă și nu a ezitat să-i spună și ei acest lucru. Îmbrăcată în costum popular, Alesia Vornicu a interpretat o melodie a capella și a primit trei de „DA” din partea juraților.

ADVERTISEMENT

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și cântă încă de când era un copil, iar succesul a venit la vârsta adolescenței. De atunci, jurata este o figură importantă în industria muzicală.

Andra s-a dat de gol la Românii au talent. Ce detaliu a dezvăluit soția lui Măruță

Alessia Vornicu, în vârstă de 11 ani, a urcat pe scena de la Pro TV, unde a interpretat o melodiedin folclor fără instrumente, iar Andra a fost impresionată nu doar de vocea ei, dar și de înălțime.

ADVERTISEMENT

Fata i-a spus ce înălțime are, iar Andra i-a dezvăluit că la fel de înaltă este și ea, adică 1,65 m. Jurata i-a oferit un „DA” Alesiei, dar a sfătuit-o să mai lucreze. Singurul dintre jurați care i-a dat un „NU” a fost Andi Moisescu.

„Andra: Vai, ce înaltă eşti! Cât ai în înălţime?/ Alesia Vornicu: 1, 65 de metri/ Andra: Wow, cât mine! Şi ai abia 11 ani… Succes pentru ce ai pregătit! Ai o voce foarte frumoasă, dar s-au auzit toate floricelele şi la astea mai trebuie lucrat puţin”, a fost dialogul dintre Andra și tânăra concurentă.

ADVERTISEMENT

„Multă lume spune lucruri neadevărate despre mine şi asta mă doare. Mulţi îmi zic să renunţ la muzică pentru că nu am voce”, a spus Alessia înainte de a-și începe momentul de la Românii au talent.

La final, aceasta a fost fericită că a trecut în etapa următoare, mai ales că s-ar fi așteptat să primească doar X-uri: „Am rămas blocată când am văzut scena aia mare, juraţii şi x-urile alea mari… Am crezut că o să plec acasă.”

ADVERTISEMENT