Andra s-a dat de gol la Românii au talent. Ce detaliu a dezvăluit soția lui Măruță

Andreea Stanaringa   
în Life
04/05/2021, 08:42
Andra s-a dat de gol la Românii au talent. Ce detaliu a dezvăluit soția lui Măruță
Andra s-a dat de gol la Românii au talent. Ce detaliu a dezvăluit soția lui Măruță. Sursa foto: protv.ro

Andra s-a dat de gol la Românii au talent, după ce a dezvăluit un detaliu din viața ei în ultima ediție a show-ului unde este jurată de un deceniu. Totul s-a întâmplat în timp ce o concurentă se afla pe scenă. 

Soția lui Cătălin Măruță a remarcat cât de înaltă este fata care a urcat pe scenă și nu a ezitat să-i spună și ei acest lucru. Îmbrăcată în costum popular, Alesia Vornicu a interpretat o melodie a capella și a primit trei de „DA” din partea juraților.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și cântă încă de când era un copil, iar succesul a venit la vârsta adolescenței. De atunci, jurata este o figură importantă în industria muzicală.

Andra s-a dat de gol la Românii au talent. Ce detaliu a dezvăluit soția lui Măruță

Alessia Vornicu, în vârstă de 11 ani, a urcat pe scena de la Pro TV, unde a interpretat o melodiedin folclor fără instrumente, iar Andra a fost impresionată nu doar de vocea ei, dar și de înălțime.

Fata i-a spus ce înălțime are, iar Andra i-a dezvăluit că la fel de înaltă este și ea, adică 1,65 m. Jurata i-a oferit un „DA” Alesiei, dar a sfătuit-o să mai lucreze. Singurul dintre jurați care i-a dat un „NU” a fost Andi Moisescu.

„Andra: Vai, ce înaltă eşti! Cât ai în înălţime?/ Alesia Vornicu: 1, 65 de metri/ Andra: Wow, cât mine! Şi ai abia 11 ani… Succes pentru ce ai pregătit! Ai o voce foarte frumoasă, dar s-au auzit toate floricelele şi la astea mai trebuie lucrat puţin”, a fost dialogul dintre Andra și tânăra concurentă.

„Multă lume spune lucruri neadevărate despre mine şi asta mă doare. Mulţi îmi zic să renunţ la muzică pentru că nu am voce”, a spus Alessia înainte de a-și începe momentul de la Românii au talent.

La final, aceasta a fost fericită că a trecut în etapa următoare, mai ales că s-ar fi așteptat să primească doar X-uri: „Am rămas blocată când am văzut scena aia mare, juraţii şi x-urile alea mari… Am crezut că o să plec acasă.”

Închide ×