Life

Andra s-a pozat în costum de baie. Imaginile de senzație din vacanța cu familia

Andra se numără printre puținele persoane publice care nu se pozează prea des în costum de baie, însă de data aceasta a făcut o mică excepție.
08.08.2021 | 22:46
Andra sa pozat in costum de baie Imaginile de senzatie din vacanta cu familia
Andra s-a pozat în costum de baie. Imaginile de senzație din vacanța cu familia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După ce s-a bucurat de o vacanță de vis în Franța, artista a continuat concediul cu o nouă aventură, de data aceasta undeva la mare. Întreaga familie profită de vremea bună și de zilele lungi de vară.

Iată că în acest final de săptămână vedeta a îndrăznit să se afișeze așa cum o face în rare ocazii, și anume în costum de baie. Cântăreața poartă o piesă întreagă, în fața sa fiind fiul, David.

ADVERTISEMENT

Așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți Andra nu vrea să se expună prea mult atunci când apare în costum de baie, făcând parte mai degrabă din categoria persoanele pudice în această privință.

Andra, imagini unice. Cântăreața a trecut peste inhibiții și a apărut în costum de baie

În fotografiile postate din vacanța actuală jurata de la „Românii au talent” și fiica sa, Eva Măruță, poartă costume de baie dintr-o singură piesă, în timp ce băieții, Cătălin și David Măruță au pantaloni de plajă asemănători.

ADVERTISEMENT

„Unul născut iarna, unul primăvara și doi vara! Și cum majoritatea decide, nouă ne place tuturor VARA! ? Vă salutăm pe toți!”, este mesajul lăsat de Andra, pe rețelele de socializare.

Fanii le-au transmis imediat cele mai frumoase urări și un concediu plăcut, la fel cum s-a întâmplat și legat de postările făcute de prezentatorul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Moderatorul a apărut îngropat în nisip, cu o carte bună în față și un cu pahar de cafea. Eva Măruță nu s-a lăsat mai prejos și s-a relaxat în același fel ca celebrul ei tată.

„Ghid de relaxare la plajă: 1. lași copiii să te îngroape în nisip 2. citești o carte interesantă. 3. bei o cafea … la nisip.. ☕️… 4. …. 5…. Completați și voi…”, a notat Cătălin Măruță, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Cătălin și Eva Măruță, îngropați în nisip
Cătălin și Eva Măruță, îngropați în nisip. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

De ce nu apare Andra în costum de baie. Artista a spus motivul

Frumoasa brunetă nu apare foarte des în costum de baie în mediul virtual, de fiecare dată reușind să fotografieze numai partea de sus a corpului.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!

Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a mărturisit Andra, în urmă cu ceva vreme, într-o emisiune TV, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT