Life

Andra și-a lansat cea mai nouă piesă chiar de ziua ei. Mesajul i-a pus pe gânduri pe fani. “Tu lasă-mi iubirea să caute drumul”

Mesajul ultimei melodii lansată de Andra le-a dat de gândit fanilor, dar artista a explicat totul.
25.08.2021 | 23:14
Andra sia lansat cea mai noua piesa chiar de ziua ei Mesajul ia pus pe ganduri pe fani Tu lasami iubirea sa caute drumul
ADVERTISEMENT

Chiar de ziua ei, Andra și-a lansat cea mai nouă melodie, Timpul. După ce au ascultat melodia unii fani s-au îngrijorat și s-au întrebat dacă existe probleme între cântăreață și soțul ei, Cătălin Măruță.

Soția prezentatorului a explicat însă totul într-o postare pe contul său de socializare.

Andra și-a lansat cea mai nouă piesă chiar de ziua ei. Mesajul i-a pus pe gânduri pe fani

În urmă cu câteva zile, Andra a împlinit 35 de ani. în aceeași zi ea a avut un mesaj important pentru fanii săi.

ADVERTISEMENT

“Astăzi de ziua mea vreau să vă fac un cadou, lansez o nouă piesă la ora 17:00 pe canalul meu de Youtube. Să fiți acolo cu comentarii și abia aștept părerea voastră despre această melodie Timpul”, a scris artista pe contul său de socializare.

După apariția melodiei fanii s-au întrebat dacă aceasta vrea să transmită un anumit mesaj, asta după ce au mai existat zvonuri ca între ea și Cătălin Măruță au fost ceva probleme în trecut.

ADVERTISEMENT

“Duci lupte prea multe și e prea ciudat
Să stai lângă mine să nu simți nimic
Te uiți inocent, eu mă uit supărată
Cum poți să te întrebi ce ne-a îndepărtat

Partajul la doi ce prostie, dar ce să împart

Când toate care ne adunau acum ne despart

Aș lăsa timpul să termine filmul 

Dar sunt facuți, din păcate, să tot caut altceva
Tu lasă-mi iubirea să caute drumul
Și poate într-o viață planetelor noastre s-or alinia”, sunt versurile melodiei.

ADVERTISEMENT

Andra a explicat totul printr-o postare

După lansarea melodiei Timpul, artista a postat un mesaj pentru fanii săi în care a explicat de ce și-a dorit ca aceștia să o poată asculta chiar în ziua în care ea a împlinit 35 de ani. 

“Timpul este cea mai valoroasă resursă a noastră. Curge ireversibil, nu îl putem opri, nici întoarce. Putem doar să trăim și să ne bucurăm de fiecare clipă.

ADVERTISEMENT

În unele cazuri, îl putem lăsa să vindece răni și ne putem pune speranța într-un viitor luminos. Acesta este mesajul noii mele piese pe care mi-am dorit enorm să o ofer publicului chiar de ziua mea. Este un cadou pe care sper ca fanii să își dorească să îl asculte încontinuu!”, a scris artista.

ADVERTISEMENT