Life

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie. Unde au sărbătorit cei doi

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de când s-au căsătorit. Cei doi soți sunt în vacanță, alături de copiii lor, Eva și David.
11.08.2021 | 21:50
Andra si Catalin Maruta au implinit 13 ani de casatorie Unde au sarbatorit cei doi
Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie. Unde au sărbătorit cei doi. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de când s-au căsătorit și au plecat într-o vacanță alături de copiii lor, Eva și David. Cei doi soți formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

În plus, Anda și Cătălin Măruță nu au avut niciodată scandaluri sau comentarii răutăcioase în public, dând mereu dovadă de iubire și respect reciproc.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsnicie și au sărbătorit în vacanță, alături de Eva și David. 

„De 13 ani. Au trecut foarte repede anii ăștia, dar au trecut frumos. Am construit ceva foarte frumos împreună, eu și Cătălin”, a scris Andra pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Una dintre persoanele care le-a transmis celor doi gânduri bune cu ocazia aniversării nunții a fost Mihaela Rădulescu, care a scris „Așa începe dragostea…La mulți ani!”

Internauții le-au scris celor doi în număr mare cu această ocazie. Cei doi soți sunt foarte apreciați de către publicul lor și reprezintă un model pentru fani datorită relației solide pe care o au de atâta timp.

ADVERTISEMENT

Pe 10 august 2008, cei doi au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă și sunt de nedespărțit de când sunt  împreună. Ceremonia de la biserică a avut loc la aproximativ două săptămâni de la cununia civilă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Cum s-au cunoscut cei doi

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, atunci când moderatorul TV prezenta o emisiune la TVR. Artista avea doar 19 ani la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Măruță i-a cerut să cânte mai multe melodii live, după care amândoi au realizat că au aceleași gusturi muzicale. Prezentatorul de la Pro TV a făcut tot posibilul să se apropie de Andra, însă ea nu îl plăcea atât de mult din cauza aspectului fizic.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung.

Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a declarat Andra acum ceva timp, scrie libertateapentrufemei.ro.

Cătălin Măruță a recunoscut că s-a îndrăgostit foarte repede de ea. La scurt timp de când au devenit un cuplu, cei doi s-au mutat deja împreună.

ADVERTISEMENT