Life

Andra și Cătălin Măruță, detalii despre căsnicie. Ce se întâmplă în familia lor

12.11.2020 | 15:18
Andra si Catalin Maruta detalii despre casnicie Ce se intampla in familia lor
Andra și Cătălin Măruță, o familie fericită. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți din 2008 și se cunosc de mai bine de 14 ani. Frumoasa cântăreață a oferit detalii despre căsnicia lor și despre momentele în care există și mici certuri și imperfecțiuni, ca în orice altă familie. 

Cătălin Măruță a fost impresionat de frumusețea și talentul viitoarei lui soții înainte să o cunoască personal. Pe vremea când modera emisiunea de la TVR, prezentatorul a avut-o ca invitată pe Andra, de care s-a îndrăgostit imediat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața avea doar 19 ani atunci când s-au cunoscut și a mai durat ceva timp până să devină un cuplu. Cei doi au oferit detalii despre căsnicie și viața de familie în cadrul unui interviu.

Andra și Cătălin Măruță, detalii despre căsnicie

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 12 ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Au doi copii împreună, David (9 ani) și Eva Maria Ioana (5 ani).

ADVERTISEMENT

Deși nu totul este perfect în căsnicia lor, după cum au declarat amândoi, există câteva secrete care stau la baza unei căsnicii fericite. Între ei nu a fost o atracție reciprocă din prima, doar Cătălin fiind cel care a pus ochii pe artistă atunci când a venit la emisiunea lui. Relația lor a avut la bază o frumoasă prietenie.

Întrebată despre începuturile relației lor, Andra a precizat că prietenia cu Măruță a evoluat cu timpul și s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

“Cred că toate poveștile de dragoste încep așa, cu o apropiere de cineva cu care simți că ai lucruri în comun. Poate fi o greșeală să proiectezi de la început totul, să te grăbești, să nu îl cunoști bine pe celălalt și să îți imaginezi deja că veți îmbătrâni împreună.

Eu și Cătălin ne-am apropiat și împrietenit treptat și fiecare experiență pe care am avut-o împreună îmi confirmă că avem în comun aceleași valori, principii, același fel de a fi. Asta m-a făcut să am mare încredere în el și să încep să îl iubesc”, a declarat artista în exclusivitate pentru revista VIVA!.

ADVERTISEMENT

La aceeași întrebare, Cătălin Măruță a răspuns că vede în soția lui aceeași femeie pe care a cunoscut-o în urmă cu 14 ani și că nimic nu s-a schimbat, în afară de faptul că acum are mai multă răbdare datorită vieții cu doi copii.

“Deși au trecut 12 ani, eu îmi amintesc de Andra la fel de plină de viață și de frumoasă ca acum. Parcă nicio zi nu a trecut. Mă inspiră modestia ei, farmecul ei, talentul ei și capacitatea de a lucra enorm, în orice condiții. Pe cât este de fragilă, ca femeie, pe atât este de puternică atunci când vine vorba despre profesia ei.

Poate trece prin munți, dacă e nevoie. Astăzi, 12 ani de la nuntă și 14 ani de când ne-am cunoscut, pot să spun că a rămas la fel. Poate a devenit doar un pic mai răbdătoare, datorită copiilor”, a fost răspunsul prezentatorului de la Pro TV.

“În toate familiile există tensiuni”

Andra avea doar 22 de ani atunci când s-a căsătorit, Măruță fiind cu opt ani mai mare decât ea. Întrebat dacă își imagina că el și Andra urmează să întemeieze o familie, prezentatorul a declarat că a simțit de la început că sunt compatibili și că pot avea o relație de durată.

“Nu m-am gândit niciodată la vârstele noastre când ne-am cunoscut. Am simțit doar că suntem compatibili și că ne sincronizăm și cu dorințele noastre. Eu, dacă eram mai tânăr, poate nu mă gândeam la căsătorie și la copii, a fost momentul  perfect  pentru  amândoi să ne întâlnim. Știam că nu o sperie ideea de a ne petrece toată viața împreună, poate și pentru că avea acest model de mică, părinții ei au fost și sunt un cuplu foarte sudat”, a fost răspunsul lui Cătălin Măruță.

Cei doi sunt fericiți de cum au evoluat lucrurile, având deja doi copii care le aduc fericire. Deși sunt împliniți pe toate planurile, Cătălin Măruță a declarat că uneori le este dor să aibă parte de dimineți liniștite, adică cele de dinainte să apară copiii, însă nu este o problemă . “Dar nu e o problemă reală, apar alte obiceiuri frumoase, viața se schimbă mereu, dar rămâne frumoasă”, a spus acesta.

Așa cum este firesc în orice familie, Andra și Cătălin au parte de unele tensiuni în viața de cuplu, însă reușesc să treacă peste ele destul de repede și nu rămân foarte mult timp supărați. Cântăreața a declarat că mulți oameni consideră că relația lor este perfectă doar pentru că așa pare din exterior, însă lucrurile stau altfel în realitate.

“(…) observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea  lui,  cu  un  bagaj  de amintiri, de emoții, se acumulează  și oboseală, și altele.

Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: Uite, atunci  ne-am  certat!  A  zis  asta și asta!. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”

De aceeași părere este și Cătălin Măruță, care a precizat că nu le place să se “blocheze” în certuri. În plus, niciodată nu s-au certat atât de serios încât să nu-și mai vorbească unul altuia sau să facă scandal.

Cătălin Măruță a declarat că au existat reproșuri din partea soției pe motiv că muncește prea des și că nu au timp de nimic atunci când vine acasă. Până în 2013, emisiunea pe care o moderează în prezent, “La Măruță”, purta numele de “Happy Hour” și era la o oră târzie, însă acest lucru s-a rezolvat acum.

ADVERTISEMENT