Life

Andra și Cătălin Măruță, dialog savuros în mașină! Ce „reproșuri” își fac: „Pe bune? Nu-mi vine să cred!”

06.09.2020 | 15:58
Andra si Catalin Maruta dialog savuros in masina Ce reprosuri isi fac Pe bune Numi vine sa cred
ADVERTISEMENT

Până și cele mai sudate cupluri au probleme câteodată, dar știu cum să le depășească rapid, mai ales când la mijloc sunt sentimente puternice. O demonstrează cu vârf și îndesat Andra și Cătălin Măruță, în cea mai recentă filmare postată de artistă pe rețelele de socializare.

Aceasta ne face astfel părtași la un schimb de replici savuros izbucnit parcă de nicăieri, în timp ce evadează din București la volanul bolidului său de lux, cu destinația Cluj-Napoca, nerăbdătoare să revadă câteva persoane apropiate.

ADVERTISEMENT

„Instalat” confortabil în scaunul din dreapta, prezentatorul TV este responsabil cu buna dispoziție și își provoacă frumoasa soție la o mică sesiune de karaoke. Spiritele „se încing”, însă, în momentul în care Măruță se declară, cu complicitatea fanilor, bineînțeles, cea mai bună voce din familie.

Andra și Cătălin Măruță se distrează pe cinste în drumul spre Cluj. Ce „reproșuri” își fac

Ce face șoferul meu preferat?”, este întrebarea care răsună chiar în debutul înregistrării publicate de Andra pe Instagram, iar replica artistei nu se lasă nici ea prea mult așteptată. Cu zâmbetul pe buze, ca întotdeauna.

ADVERTISEMENT

Bine, am fost acasă la Câmpia Turzii. M-a așteptat mama mea cu de toate, am mâncat foarte bine și trebuie să vă arăt mai târziu, mi-a făcut mâncarea mea preferată, desertul meu preferat: gomboți cu prune sau, cum se spune în București, găluști cu prune. O să vă arăt imediat”.

Mai cântăm și noi ceva? Că lumea zice c-am cântat mai bine”, a spus, mai în glumă, mai în serios prezentatorul, așteptând apoi un răspuns pe măsură din partea soției. „Domnul Măruță… Cătălin, cântă tu, cântă tu, serios! Păi, uite, eu conduc, acum o să cânți tu, eu nu am o problemă să cânți”, i-a transmis Andra.

ADVERTISEMENT

„Indiferent când se vor întoarce copiii la școală, au nevoie să fie în siguranță și să vină cu plăcere, nu cu griji”

După scurta vizită în Ardeal, familia Măruță trebuie să-i pregătească pe copii pentru școală, o misiune deloc ușor de îndeplinit, mai ales în vremurile tulburi pe care le trăim cu toții. „Indiferent când se vor întoarce copiii la școală, în septembrie sau mai târziu, ei au nevoie de condiții decente, să fie în siguranță și să vină cu plăcere, nu cu griji”, susține îndrăgita artistă.

Trăim o perioadă cu multe incertitudini, o simțim ca pe o așteptare grea. Vrem să ne întoarcem la normal, dar nu știm când va fi cazul, nu știm când ne vom simți în siguranță, când toată lumea va lucra, când copiii vor merge din nou la școală.

ADVERTISEMENT

Un lucru însă este clar, chiar și în acest context cu multe întrebări: avem nevoie de condiții de igienă foarte bune. E mai clar ca oricând că nu mai putem amâna asta. Indiferent când se vor întoarce copiii la școală, în septembrie sau mai târziu, ei au nevoie de condiții decente.

Au nevoie să fie în siguranță și să vină cu plăcere, nu cu griji. Nu ar trebui ca în 2020 să mai existe școli care au toaletele în curte, care au grupuri sanitare fără alimentare la apă curentă, cu obiecte sanitare defecte sau deteriorate, dar aceasta este realitatea”, a scris Andra pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT