Life

Andra și Cătălin Măruță, din nou în fața altarului: “I-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele”

Andra și Cătălin Măruță vor să meargă din nou în fața altarului pentru a-și reînnoi jurămintele de iubire, la aproape 14 ani de când s-au căsătorit civil și religios.
29.04.2022 | 09:18
Andra si Catalin Maruta din nou in fata altarului Iam zis ca vreau sa ne reinnoim juramintele
Andra și Cătălin Măruță, din nou în fața altarului. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță vor merge din nou în fața altarului, la aproape 14 ani de când s-au căsătorit. Jurata de la Românii au talent vrea ca ea și prezentatorul TV să-și reînnoiască jurămintele de iubire.

Andra și Cătălin Măruță, din nou în fața altarului

Cătălin Măruță a cerut-o în căsătorie pe Andra în timp ce se aflau în vacanță la Veneția, cu 15 ani în urmă. Vedeta a fost cerută în căsătorie de mai multe ori, dat fiind faptul că prezentatorul emisiunii La Măruță este un partener foarte romantic.

ADVERTISEMENT

Artista vrea ca ea și soțul ei, cu care este căsătorită din vara anului 2008, să-și reînnoiască jurămintele în fața altarului. De data aceasta vor fi și cei doi copii alături de ei, Eva (6 ani) și David (11 ani).

“Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis ce-ar fi să ne căsătorim?. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră.”, a povestit Andra la Pro FM.

La începutul lunii aprilie, Andra a avut un concert în Padova, Italia, iar ea și Cătălin Măruță s-au oprit la Veneția, acolo unde artista a fost cerută în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Andra, probleme cu greutatea în pandemie

Jurata de la Românii au talent a recunoscut că pandemia și-a pus amprenta asupra siluetei sale. Vedeta a spus că adoră mâncarea și că a învățat să gătească diverse preparate în ultimii doi ani, motiv pentru care s-a îngrășat 10 kilograme.

A reușit să slăbească până acum câteva kilograme, dar nu vrea să se oprească aici.

“Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70.

ADVERTISEMENT

Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mai mănânc, îmi place mâncarea.”, a mai povestit Andra.

ADVERTISEMENT