News

Andra și Cătălin Măruță dorm separat! ”Mi-am asumat acest lucru! E cel mai important examen!”

27.03.2019 | 13:16
De ce Andra și Cătălin Măruță dorm separat?

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de mai bine de 10 ani și sunt părinții a doi copii. Chiar dacă se află de multă vreme în vizorul presei, cei doi nu și-au afișat mai mult decât trebuie viața de familie. Cu toate acestea, se pare că Andra a mărturisit faptul că ceva i-a făcut să doarmă separați, anume copiii. Celebra cântăreața a acceptat invitația unui post de radio unde a oferit mai multe detalii despre lucrul care-i desparte noaptea.  Ce a dezvăluit artista?

De ce Andra și Cătălin Măruță dorm separat?

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea publică și au reușit în toți anii aceștia să păstreze pentru ei cele mai mari secrete care le-au ținut fericită căsnicia. Andra, invitată la un post de radio, a oferit mai multe detalii despre faptul că cei doi dorm separat pe timpul nopții. De asemenea, artista a vorbit și despre părinții și copilăria sa și despre problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu bonele.

”El întârzie de fiecare dată! Cu David am această problemă de trezire și pentru că doarme cu tati, Eva doarme cu mine. Ne-a plecat fosta bona care a fost precum a doua mamă. Mi-a crescut copiii, aveam încredere în ea. A venit a doua bonă care e un om extraordinar, dar nu a știut să se impună. Cu bona noastră nouă a simțit că este blândă, care nu poate să îi spună pe un ton mai impunător. David seamănă cu mine!”, a declarat Andra pentru Digi FM.

De Andra și Cătălin Măruță dorm separat?
De Andra și Cătălin Măruță dorm separat?

 Andra, despre copiii săi: “Acesta este examenul vieții mele

“Cea mai mare frică a mea acum e… să nu reușesc să fiu un părinte bun. Acesta este examenul vieții mele. Este cel mai important din viața mea. Eu știu să cânt, dar am învățat să fiu părinte și îmi e teamă să nu greșesc undeva. Întreb în stânga și în dreapta. Da, eu am pus anumite reguli în casă. Eu sunt polițistul rău.Eu sunt puțin mai dură. Mi-am asumat treaba asta, dar nu am avut ce să fac. (…). Temele, de multe ori cu bona e greu. David a simțit că e moale și încearcă să o domine. E foarte greu ca ea să se mai impună. E un om bun și blând. Dimineața, hai, militărie!?”, a povestit Andra Măruță.

Tags: