Life

Andra și Cătălin Măruță, pozați fără haine! Singurele imagini cu vedetele Pro TV în ipostaze intime

07.07.2020 | 13:24
Andra si Catalin Maruta pozati fara haine Singurele imagini cu vedetele Pro TV in ipostaze intime
Andra și Cătălin Măruță. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță se numără printre cele mai iubite vedete din România. Vedetele Pro TV au apărut, de-a lungul timpului, în diferite pictoriale pentru revistele glossy de pe plaiul mioritic.

Una dintre cele mai controversate apariții ale cuplului Andra și Măruță a fost cea din revista Tango, din 2011, în care artista și soțul ei au apărut fără haine, însă au lăsat la vedere doar umerii, lăsând imaginația fiecăruia să interpreteze ce dorește.

ADVERTISEMENT

Vedetele Pro TV au realizat două serii de pictoriale care au tăiat răsuflarea fanilor.

Andra și Cătălin Măruță, goi în revista Tango

Prima serie de fotografii a fost realizată după scenariul filmului Doamna și Vagabontul, în care Andra a apărut într-o rochie de epocă, iar Măruță într-un costum jerpelit, cu tălpile goale.

Cătălin Măruță și Andra, în interpretarea Doamna și Vagabontul. Foto: Revista Tango
Cătălin Măruță și Andra, în interpretarea Doamna și Vagabontul. Foto: Revista Tango

A doua serie de imagini îi arată pe cei doi fără haine, îmbrățișați, însă de la bust în sus, iar fotografiile și-au păstrat simțul artistic, deși Andra și Măruță apăreau într-o ipostază mai controversată.

ADVERTISEMENT
Andra și Măruță, în ipostaze intime, pentru Tango
Andra și Măruță, în ipostaze intime, pentru Tango

Cele două pictoriale au făcut deliciul fanilor și mulți au apreciat conținutul și modelul după care au fost realizate. Imaginile au fost realizate în 2011, cu puțin înainte ca Andra să devină mamă pentru prima dată. În acel an, cântăreața l-a adus pe lume pe David, acum în vârstă de 9 ani.

Familia Măruță, celebră și pe Instagram

Andra și Cătălin Măruță se bucură de popularitate și în mediul online. Dintre toți membri familiei, cântăreața are cei mai mulți fani: 2, 3 milioane de admiratori o urmăresc constant doar pe Instagram. De asemenea prieteni virtuali se bucură și pe Facebook sau tik tok.

 

View this post on Instagram

 

Fiecare etapă e importanta, fiecare reușită merită sărbătorită. Eva a terminat un curs de pian. E clar, ne place muzica! 🎶🎶🎶 #bravo @evamaruta @marutadavid @catalin_maruta

A post shared by Andra (@andra) on


Cătălin Măruță este și el destul de popular, însă mai puțin decât soția lui. Prezentatorul de la Pro TV are 670 de mii de fani, iar copiii, Eva 240 de mii de admiratori, iar David 63 de mii, însă este și cel mai puțin activ.

 

View this post on Instagram

 

Nu știu cum a fost la alții, dar pentru noi, perioada de izolare nu a fost liniștită. A fost plină de joacă, de aventuri în sufragerie și cazemate construite în dormitor, cu clătite la micul-dejun și multe filme și desene animate. Îmi pare rău ca a fost nevoie de ceva atât de dramatic pentru a sta mai mult împreună. Eu și Andra am dat un interviu în Forbes Kids despre partea bună a acestei perioade dificile.

A post shared by Catalin Maruta (@catalin_maruta) on


Eva, fiica Andrei și a lui Măruță, face și vlogging pe Youtube. Ea este destul de urmărită pe internet, iar cei care îi comentează sunt, majoritatea, copii, ori fani de-ai mamei sau tatălui ei.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008, iar în 2011 a venit pe lume David, iar 2015 micuța Eva. ” Nu știu cum a fost la alții, dar pentru noi, perioada de izolare nu a fost liniștită. A fost plină de joacă, de aventuri în sufragerie și cazemate construite în dormitor, cu clătite la micul-dejun și multe filme și desene animate.

Îmi pare rău ca a fost nevoie de ceva atât de dramatic pentru a sta mai mult împreună. Eu și Andra am dat un interviu în Forbes Kids despre partea bună a acestei perioade dificile.”, a menționat Măruță pe Instagram.