Life

Andra și Cătălin Măruță, hotărâre neașteptată despre copiii lor: “Eva și David au șansa”

29.10.2020 | 15:02
Andra si Catalin Maruta hotarare neasteptata despre copiii lor Eva si David au sansa
Andra și Cătălin Măruță au dezvăluit ce au decis despre viitorul Evei și al lui David
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii de care se îngrijesc îndeaproape. Celor mici nu le lipsește nimic și cei doi soți celebri au povestit că aceștia au crescut într-un mediu din care nu au lipsit vizitele în studiourile de filmare.

Andra a povestit în cel mai nou interviu pe care l-a acordat că ea și soțul ei au luat o decizie neașteptată despre copiii lor. David și Eva au acum un rol foarte important și pare să fi fost o hotărâre ce a venit în familia lor într-un mod foarte firesc.

ADVERTISEMENT

Solista și prezentatorul PRO TV au decis ca micuții lor să devină persoane publice. De ceva vreme cei doi copii ai vedetelor au propriile conturi și la nivelul rețelelor de socializare, acolo unde se bucură de un număr impresionant de urmăritori.

Ce au anunțat Andra și Cătălin Măruță că au decis despre copiii lor și de ce sunt persoane publice

Andra a vorbit foarte deschis despre familia ei și a dezvăluit o decizie luată de curând în familia lor despre David și Eva. Copiii săi vor fi persoane publice, aceasta oferind detalii neștiute și despre faptul că cei mici au petrecut o perioadă însemnată și pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Obișnuiți cu astfel de situații, se pare că aceștia și-au îndreptat atenția spre lumea showbiz-ului încă de la o vârstă fragedă. De aceea, și Eva și David aspiră să le calce părinților celebri pe urme.

Andra și Cătălin Măruță își doresc la fel ca orice părinți să le ofere tot ce este mai bun copiilor și vor ca aceștia să aibă un viitor însemnat.

ADVERTISEMENT

“Eva și David au șansa de a trăi aceste vremuri în care este atât de ușor să arăți ce abilități ai, să evoluezi ușor, să înveți de la alții. Tehnologia clar vine în sprijinul generației lor. Copiii noștri au văzut, de când erau bebeluși, platouri de filmare, ședințe foto, era clar că vor dori să facă parte din acest univers, este normalitatea lor.

Ne bucurăm că sunt dezinvolți în fața camerelor, că le place să cânte, să danseze, dar știu că, de fapt, mai târziu își vor alege profesiile și noi îi vom sprijini indiferent ce drum vor alege.

ADVERTISEMENT
Andra și Cătălin Măruță, hotărâre neașteptată despre copiii lor Eva și David au șansa
Andra a povestit că a hotărât ca David și Eva să devină persoane publice

Nici nu ne putem imagina ce noi meserii vor apărea în 30 de ani! Așa cum acum 15 ani nu puteai să visezi încă să fii Community Manager sau influencer, nu? Așteptăm să vedem ce aduce viitorul”, a povestit Andra Măruță, potrivit celor de la revista viva.

ADVERTISEMENT