Life

Andra și Cătălin Măruță, momente speciale de Paște. Cum au sărbătorit alături de Eva și David

02.05.2021 | 16:48
Andra si Catalin Maruta momente speciale de Paste Cum au sarbatorit alaturi de Eva si David
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au avut parte de momente speciale de Paște. Vă spunem mai jos cum au sărbătorit cei doi, alături de Eva și David.

Cântăreața și prezentatorul de la Pro TV formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă românească. Și cei doi copii ai lor, Eva și David, au sute de mii de fani pe rețelele de socializare, fiind adevărate vedete.

ADVERTISEMENT

Cei patru au sărbătorit Paștele în familie și nu au uitat nici de admiratorii lor. Ei le-au transmis mesaje și urări pe rețelele de socializare.

Andra și Cătălin Măruță, momente speciale de Paște. Cum au sărbătorit alături de Eva și David

Andra și Cătălin Măruță au ales să sărbătorească Paștele în familie, alături de cei mici. David și Eva sunt și ei foarte cunoscuți publicului, iar cei patru au distribuit imagini emoționante pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
familia Măruță
Andra și Cătălin Măruță, momande deosebite de Paște, alături de Eva și David
Sursa foto: Facebook

Mesajele distribuite de cei doi amintesc că această mare sărbătoare ne-a găsit în vremuri grele. Cu toate acestea, ei au subliniat că trebuie să privim cu încredere spre viitor.

„Hristos a înviat!Sper că aveți parte de sărbători care să vă aducă liniște și căldură în suflet. Avem nevoie de speranță, iar Paștele este momentul în care privim cu mai mult optimism spre viitor”, le-a transmis Cătălin Măruță internauților, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Hristos a înviat!De Paște, vă urez să vedeți lumina, în orice direcție ați privi, să simțiți speranță, oricând de greu v-ar fi. În noi stă puterea de a renaște, de a fi mai buni”, a scris Andra pe Facebook.

Nici cei mici nu s-au lăsat mai prejos. Eva și David le-au transmis urări de bine fanilor: „Hristos a înviat! Vă doresc sărbători cu multe bunătăți și multă distracție! Să ne bucurăm de vacanță!!!”, a scris David.

ADVERTISEMENT

Eva i-a întrebat pe pe internauți ce cadouri le-a adus iepurașul. Mai mult, micuța a distribuit imagini din timpul vânătorii de ouă, jocul care a fost organizat în această zi. Unii dintre fani au recunoscut că nu au auzit de așa ceva, dar că pare a fi distractiv.

ADVERTISEMENT