Life

Andra și Cătălin Măruță, risc de contaminare cu noul coronavirus. Cum au fost filmați

04.08.2020 | 15:36
Andra si Catalin Maruta risc de contaminare cu noul coronavirus Cum au fost filmati
Andra și Cătălin Măruță, risc de contaminare cu noul coronavirus. Cum au fost filmați. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au preferat anul acesta o vacanță petrecută pe meleagurile românești. Celebrul cuplu și-a luat familia și finii, artistul Pepe și soția acestuia, Raluca, și au plecat într-un concediu bine meritat în Delta Dunării unde s-au distrat de minune alături de cei mici.

Prezentatorul și frumoasă cântăreață au uitat de riscul crescut de infectare cu noul tip de coronavirus existent în perioada aceasta fiind filmați pe un vapor stând extrem de apropiați. Nașii și finii au putut fi observați cântând, distanțarea socială dintre ei neexistând. În plus, fanii au observat că cei mici nu poartă vestă de salvare.

ADVERTISEMENT

Fotografiile și filmulețele postate pe rețelele de socializare arată că cele două familii au petrecut timp de calitate la un resort de lux din Deltă alături de cei mici, fetele lui Pepe, Maria și Rosa, având o relație foarte apropiată cu copiii prezentatorului de la Pro TV, David și Eva.

Cântăreața Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, risc de infectare cu COVID-19

Frumoasa cântăreață Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, s-au îndrăgostit iremediabil de țara noastră, dar mai ales de ultima destinație turistică aleasă pentru vacanța de anul acesta.

ADVERTISEMENT

Cel mai unit cuplu din showbiz-ul autohton a ales Delta Dunării, iar drumul până acolo i-a făcut să se amuze copios, lucru care se poate vedea cu ochiul liber datorită celui mai recent vlog postat pe canalul de Youtube de micuța Eva Măruță.

„Ce înseamnă «noul normal»? Vorbim mult despre cum s-a schimbat viața noastră în ultimele luni, dar, în esență, ne bucurăm de aceleași lucruri simple: de familie, de prieteni, deși poate mai mult ne sunăm decât ne vedem, de o plimbare, deși nu mai zburăm către orice destinație, ci mergem mai ales în drumeții prin pădurile din țară sau la plimbare prin Delta Dunării.

ADVERTISEMENT

Lucrurile importante sunt aceleași și sunt de neprețuit, iar la fiecare pas avem ocazia să croim noi experiențe frumoase”, a scris celebrul prezentator de televiziune, în dreptul unei imagini în care apare alături de familia sa, pe Instagram.

Cum a fost afectată îndrăgita artistă, Andra, de pandemie

Soția prezentatorului de la Pro TV este una dintre cântărețele afectate serios de pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume, dar cu toate acestea vedeta încearcă să vadă partea plină a paharului. Andra așteaptă cu nerăbdare să urce pe scenă, dar până atunci se bucură de timpul petrecut în familie.

ADVERTISEMENT

„Totul pare că s-a schimbat: măști, dezinfectant la tot pasul, restaurantele preferate încă sunt închise…. Totuși, lucrurile importante sunt și vor fi mereu la fel.

Să îți protejezi familia, să petreci timp cu ea, să faci o excursie în țară într-un loc în care nu ai mai fost, să ieși la un picnic și să te bucuri de sandvișuri de parcă ar fi o masă de 5 stele!

Trebuie să vedem partea frumoasă a vieții, în orice context”, a scris Andra în urmă cu câteva zile pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT