Life

Andra și Cătălin Măruță, vacanță de Paște alături de copii. Ce destinație au ales

Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o vacanță de Paște alături de copii, Eva și David. Cei patru ales ca destinație Italia, unde s-au distrat de minune.
26.04.2022 | 15:07
Andra si Catalin Maruta vacanta de Paste alaturi de copii Ce destinatie au ales
Andra și Cătălin Măruță, vacanță de Paște alături de copii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au plecat în vacanță alături de copiii lor, Eva (6 ani) și David (11 ani). După ce au petrecut Paștele în familie, prezentatorul TV și îndrăgita artistă au plecat în Italia.

Andra și Cătălin Măruță, vacanță de Paște alături de copii

Cei doi au postat mai multe imagini și clipuri video pe Instastory, iar Andra a povestit cum a reacționat Eva atunci când au vizitat Domnul din Milano.

ADVERTISEMENT

“Noi am zis să vedem Domul din Milano și Eva a zis ‘Dar unde-i domnul ăsta?’.  Uite-l pe domnul ăsta aici, făcut în 500 de ani.”, a povestit Andra pe rețelele sociale.

Jurata de la Românii au talent și prezentatorul emisiunii La Măruță s-au distrat în vacanță cu cei mici, așa cum reiese din imaginile postate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Andra Măruță vacanță
Andra și Cătălin Măruță, vacanță alături de copii. Sursa foto: Instagram

În prima zi de Paște, Andra și Cătălin Măruță s-au fotografiat alături de copiii lor și le-au transmis fanilor o urare specială cu ocazia Învierii Domnului.

“Lumină. Speranță. Iertare. Să lăsăm în urmă tot ce a fost mai apăsător și să privim spre zilele care urmează cu sufletul mai ușor. Hristos a înviat!”, au scris cei doi pe conturile lor de socializare.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță, vacanță într-un loc special

La începutul lunii aprilie, Andra și Cătălin Măruță au plecat împreună într-un loc special. Artista a avut de susținut un concert în Italia, mai exact în Padova.

Înainte de eveniment, cei doi s-au oprit la Veneția, acolo unde jurata de la Românii au talent a fost cerută în căsătorie de prezentator. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 14 ani și au o familie fericită.

ADVERTISEMENT

Vedetele cu depănat amintiri din momentul în care s-au logodit. Cătălin Măruță a declarat că inelul de logodnă a fost cumpărat din piața San Marco, unde nu au uitat să se oprească și de data aceasta.

“Am făcut o oprire în Veneția pentru că îmi amintesc de momentul în care cel care filmează mi-a dat inelul de logodnă. Aici a început totul, iubitul meu.

Din această piață, din San Marco, mi-ai luat inelul de logodnă. Au trecut 15 ani de când am fost aici și ne-am plimbat cu gondola. De câte ori m-ai cere, în orice colț al lumii, aș spune DA.”, a povestit Andra pe Instagram.

ADVERTISEMENT