Life

Andra și Eva Măruță au cântat împreună la Opera Română. Momentul emoționant dintre mamă și fiică

Andra a cântat cu fiica ei la Opera Română. Discursul emoționant al artistei pentru Eva Măruță dinainte de a interpreta piesa.
06.12.2022 | 15:29
Andra si Eva Maruta au cantat impreuna la Opera Romana Momentul emotionant dintre mama si fiica
Andra și Eva Măruță au cântat împreună la Opera Română. Foto Facebook / Andra
ADVERTISEMENT

Andra și Eva Măruță au cântat împreună la Opera Română. Cântăreața a ținut și un mic discurs înainte, special pentru fiica sa.

Andra și Eva Măruță au cântat împreună la Opera Română

Andra și Eva Măruță au cântat împreună la concertul de Crăciun susținut de artistă la Opera Română.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Românii au talent a spus că prima dată când a cântat cu Eva aceasta avea doar patru ani, iar acum fetița are șapte și este la fel de entuziasmată pentru a cânta cu mama sa.

Andra a mai spus și că speră că Eva Măruță o va invita la concertele sale atunci când va fi mare, semn că deja speră ca micuța sa să o urmeze pe această cale a scenei.

ADVERTISEMENT

„Acum trei ani am cântat pe această scenă, avea patru ani, acum are șapte ani. Atunci când ea va crește mare sper ca ea să mă invite la concertele ei”, a spus Andra.

La rândul ei, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a publicat momentul emoționant pe rețelele de socializare și a scris și un scurt mesaj emoționant, în care îi spune mamei sale că o iubește și speră să mai cânte împreună și cu alte ocazii.

ADVERTISEMENT

„A fost magic! Mai vreau să cânt alături de mama mea! Te iubesc!”, a scris Eva.

Andra a avut invitați de seamă la concertul de Crăciun

Dar Eva Măruță nu a fost singura invitată a Andrei pe scenă la concertul său Vis de iarnă. Artista a mai cântat și cu Adela Popescu, Mario Fresh, Jorge, Mioara Velicu sau Dan Bittman.

„O seară magică aseară, la Opera Română. Odată cu primul concert, a debutat si turneul național „Vis de Iarnă”!

ADVERTISEMENT

Sunt copleșită de mesajele voastre frumoase și de căldura cu care invitații mei speciali au acceptat invitația mea. Vă iubesc si ne vedem din nou in seara asta!”, a mai spus artista după concert.

ADVERTISEMENT
Tags: