News

Andra și Florin Călinescu au râs de Mihai Petre: ”Purta pantaloni scurți evazați, furați de la Romarta Copiilor!”

22.03.2019 | 23:34
Andra si Florin Calinescu au ras de Mihai Petre Purta pantaloni scurti evazati furati de la Romarta Copiilor

Mihai Petre a făcut senzație la ediția din 22 martie a emisiunii Românii au Talent! A dansat salsa alături de o roșcată superbă, dar a fost luat la țintă și de umorul foarte acid al lui Florin Călinescu! Părtaș la momentul în care Mihai Petre a fost luat peste picior a fost …Andra, care chiar a dat startul momentului!

Mihai Petre, luat este picior de Andra și Florin Călinescu

Pe scena Românii au Talent a urcat un polițist care a interpretat o melodie populară. Imediat cum a terminat concurentul Ain Luțu melodia, Mihai Petre s-a arătat cam nemulțumit și a vrut să spună ceva, însă Andra l-a oprit, intuind cam ce avea să spună coregraful, adică ceva de rău. Așa că Andra i-a dat cuvântul lui Andi Moisescu, care a spus că i-a plăcut melodia și interpretarea.

Mihai Petre a preluat apoi cuvântul și l-a încolțit pe concurent, însă a fost oprit din nou de Andra, care i-a spus că „la muzica populară nu se face cum faci tu…mai ții minte cu pantalonii lui evazați?!”, a spus Andra. Acesta a fost parcă semnalul! Andra și Florin Călinescu au început să râdă referitor la un moment artistic al lui Mihai Petre în care a purtat pantaloni evazați!

Andra si Florin Calinescu au ras de pantalonii evazati ai lui Mihai Petre

„Vă puteți imagina un dement cu tricicleta depăsind 80 de km pe oră”

„Știi de unde a uat pantalonii aia, da? De la Romarta Copiilor. A spart vitrina! Doamne, Mihai, te cunoaște lumea! Nu, nu, a spus Mihai! Vreau pantaloni evazați și tricicletă. Vă puteți imagina un dement cu triccileta pe autostradă atingând 80 de kilometri la ora?! A depășit viteza pe tricicletă având pantaloni scurți și evazați! Parcă era fustiță!”, a spus Florin Călinescu!

Concurentul a mers cu mai departe cu trei de „Da”! Mihai Petre a fost cel care nu a fost deloc impresionat de numărul artistic al polițistului Alin Luțu.