Life

Andra și Măruță, ”actori” în Singur acasă. Scena prin care și-au amuzat fanii. David a fost protagonistul

Familia Măruță a stârnit hohote de râs pe internet. Andra, Cătălin, Eva și David au refăcut o secvență din ”Singur acasă”.
26.12.2022 | 16:47
Andra si Maruta actori in Singur acasa Scena prin care siau amuzat fanii David a fost protagonistul
Ce secvență din ”Singur acasă” a recreat familia Măruță. Sursa foto: captură video facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia Măruță și-a amuzat fanii. Toți membrii, alături de rude, au recreat o secvență faimoasă din seria ”Singur acasă” și au postat-o pe rețelele de socializare.

Familia Măruță a recreat o secvență din ”Singur acasă” și a stârnit amuzamentul fanilor

David a fost personajul principal în toată scena pusă în joc de familia lui, cea în care s-a aflat că Kevin nu a aterizat cu toți membrii McCallister în New York.

ADVERTISEMENT

La întreaga filmare au participat și tatăl și mama Andrei, surorile acesteia și alte rude. La un moment dat, Andra leșină în brațele tatălui său, așa cum i s-a întâmplat mamei lui Kevin când a aflat că fiul ei lipsește.

”Am recreat faimoasa scena din filmul nostru preferat de Craciun: Singur Acasa! Ps: Nu, nu l-am uitat pe David acasa hahaha! Craciun fericit tuturor!, a scris Andra în dreptul filmulețului.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat fanii

La vederea imaginilor, admiratorii familiei Măruță s-au amuzat copios. Au lăsat mulțimi de comentarii la postarea care a adunat peste 18 mii de aprecieri.

”Sunteti adorabili…Crăciun fericit!”/ ”Ce tare! Ne bucurăm că sunteți toți AICI și vă iubim! Sărbători binecuvântate în familia minunată!”/ ”Andra,finalul a fost excepțional! Crăciun fericit și binecuvântat! Aveți o familie tare frumoasă!”/ ”Julia GedőEste un scenariu demn de film va felicit va urez sarbatori fericite!”, sunt o parte dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima oară când Andra, Cătălin, David și Eva Măruță provoacă râsete. Cu toții se postează adesea în mediul online în diferite ipostaze.

Cea mai mare priză la public pare că o are Eva. Mezina familiei are un canal de youtube cu peste 200 de mii de abonați, adunând sute de mii de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Eva apare de cele mai multe ori în vlogurile sale alături de fratele ei, în mașină, în timp ce tatăl lor se află la volan și îi duce la școală.

ADVERTISEMENT